Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Nepaaiškinami dalykai

Rekomenduojami pranešimai

Mes namuose dažnai būnam ne vieni, todėl vertėtų pasirūpinti namų valymu.

o kaip tuos namus valyti?

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o kaip tuos namus valyti?

Man irgi idomu :rolleyes:

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man vienas labai garsus(dar akrtą sakau labai) lietuvos parapsichologas sakė kad nereik bijot to ką jauti už savęs, nereik bijot to jausmo tarsi tave kažkas stebi. Jis man aiškino, kad tas jausmas tai mano angelas sargas, kuris prisiartina prie manęs kada man būną kas nors blogai.

Na ir pradėjau eksperimentuoti, pasirodo jis buvo teisus, kada aš jaučiau visiškai gerai - nieko nei už savęs nejausdavau, nei kad kas stebėtų.

Bet kada tik man būdavo susijaudinimai, ypač prieš atsitinkant tokiai nelaimei, jausdavau tiesiog alsavimą į sprandą tikrąją ta žodžio prasme.

Bet kaip ir parapsichologas sakė, nėr ko bijot savo angelo ar vyti jį šalin, jam reik padėkot. Kada pradėjau taip galvoti, dingo man visos baimės dėl šio jausmo.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet as tuo metu jauciuosi labai nesaugi

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau, Indrute, koks tas garsus parapsichologas, bet net patys garsiausi parapsichologai Lietuvoje yra tik kaimo lygio...

Turiu su savo Angelu Sargu asmeninį bendravimą, galiu jį matyti ir jausti kada noriu. Jis yra toks "mandagus", kad nei už nugaros būna, kad jį jausčiau, nei dar kažkaip kitaip pasireiškia.

Bet mes išties kartais turim tokių asmenų, kurie mums už nugaros būna. Man šiandien vieną tokį asmenį kolegė nuėmė. Pati kiek bandžiau, nepavyko, tai teko prašyti pagalbos.

Nuo gruodžio pradžios pradėjau pastoviai jaustis mieguista. Ryte vos išlipu iš lovos. Energijos trūkumas visą dieną. Supratau pati, kad kažkas negerai. Paskambinau broliui, tas pasižiūrėjo ir sako:" matau tau už nugaros iš kairės pusės aukštą vyrą. Jis yra iš mirusiųjų pasalio. Tikriausiai jis iš tavęs pasiima energiją." Po kelių dienų pasikviečiau vieną savo reikistę ir paprašiau, kad ir ta mane apžiūrėtų. Nieko jai nesakiau to, ką sakė brols, bet ji patvirtino tą patį.

Mėginau nusiimti savais metodais,nepavyko. Paskambinau broliui- sako, yra. Tad užsirašiau į priėmimą pas bičiulę ir ji mėgino nuimti, naudodama specialią Machikari techniką. Dabar jaučiuosi tikrai gerai, pilna energijos, stebėsiu savo savijautą šiomis dienomis. Jei vėl norėsis tik miegoti, dar pas ją važiuosiu. Ne taip paprasta tuos piliečius nuo savęs atkabinti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man pastoviai energijos trūkumas, tikra tą žodžio prasme prie žemės traukia

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man pastoviai energijos trūkumas, tikra tą žodžio prasme prie žemės traukia

Tai gali būti pirmos čakros veiklos sutrikimas. Arba gal namuose turi vampyrą. (Vyrai neretai jais būna.)

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai gali būti pirmos čakros veiklos sutrikimas. Arba gal namuose turi vampyrą. (Vyrai neretai jais būna.)

nu kad ne

čia man neperseniausiai taip pradėjo daryti paskutinis mėnuo tai išvis košmaras, jei atsigulu pagulėt tai toks jausmas kad nebeatsikelsiu

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu nebesuprantu

vakare atsigulu į lovą ir jaučiu kaip man į veidą kvėpuoja, iš pradžių pagalvojau kad vaidenasi tada aš nekvėpuoju, laukiu, bet tikrai jaučiu kad kažkas kvėpuoja

užvakar su sūnučiu sėdim abu prie kompo, jis net atsikėlęs nebuvo, tik dviese namuose, staiga įsijungė televizorius, nu apakau, distancinis padėtas šalia televizoriau net į rankas jo nebuvau paėmusi

vakare papaskojau vyrui, sako nusišneki, kaip gakėjo įsijungti pats televizorius, nu tikrai taip buvo

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Būtinai reikia valyti namus- turit kažkokį gyventoją...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kaip man juos išvalyti Geiste, aš juk neturiu žalio supratimo

negeri dalykai darosi pas mus namuose, ir būtent viename kambaryje, ir pati tai jaučiu, bet ką man daryti

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bent cerkvinių žvakių nusipirk, smilkalų ir padegink...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.