Pereiti prie turinio
kicule

Kirpyklos, grožio salonai

Rekomenduojami pranešimai

Na as lankausi Kaune salone Junora, tai ten mane pagrazina butent taip kaip as noriu. Uz trumpus plaukus mokejau 40lt, dabar moku 70lt

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai einu pas pazistamam kirpeja i namus. Ji tada mane pigiau sutvarko, negu salone. As moku 20 litu uz kirpima ir dazyma ir uz dazus kiek sunaudoja. Iseina apie 35-45 litus. Sakyciau pigiau grybo :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man labai patinka, kad antakius su vasku depiliuoja. :pack2_thumbup[1]: Greit ir neskausminga. :tongue: Beto, ne taip greit atauga. :59[1]:

Eisiu rytoj plauku dazyti. Kaip cia idomiau nusidazius? :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Man labai patinka, kad antakius su vasku depiliuoja.  :pack2_thumbup[1]: Greit ir neskausminga.  :tongue:  Beto, ne taip greit atauga.  :59[1]:

Eisiu rytoj plauku dazyti. Kaip cia idomiau nusidazius?  :)

Su vasku :unsure: :) Niekada nebandziau! :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Man kirpimai irgi brangiai kainuoja , beje kicule man atrodo mes pas ta pacia kirpeja vaikstom :drinks_drunk[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Man kirpimai irgi brangiai kainuoja , beje kicule man atrodo mes pas ta pacia kirpeja vaikstom :mirksiukas:

:hm: Idomu! Tai tu Jonaviske? :bigsmile: O kaip salonas vadinasi? Kartais ne "Domino"? :hm: :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? daugiau kaip 20 lt u? kirpima niekuomet nemoku. O da?yti plauko ne nesiruo?iu, tai ne ne?inau, kiek tai kainuoja. Rajone, kuriame gyvenu, kirpyklo pasirinkimas didelis. Vien ?alia mano namo dvi.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene
  O kaip salonas vadinasi? Kartais ne "Domino"? :mirksiukas:  :bigsmile:

" Akva ", bet Dainora anksciau dirbo "Domino" :pack2_yes[1]: gal ten buvom susitike ...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Vau! Kaip grazu :pack2_thumbup[1]:

As ne pas Dainora, :mirksiukas: o pas Oksana ( salono seimininke) :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene

Aisku , o Dainora grozio studijos " Akva " savininke - ji ir tvarko mano plaukus :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skonio reikalas... Mane vyras i? namo i?varyto...Jam nepatinka trumpaplaukes.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias Arlene
:geda: oho akmens amzius - kokia teise vyras turi reguliuot , kad nors ir plikai galva nusiskusciau - aisku nuomone pasako grazu ar ne ir viskas , nes tai mano kunas ir as su juo darau ka noriu :unsure: Pripazinkit , kad ne kiekvienai truksta drasos darytis sukuosenas ne taip kaip visi :doh o as atvirksciai megstu naujoves :clap: Siaip manau sau reikia patikt , o tik po to visi kiti - tame tarpe ir vyras .Jei man patiktu ilgi plaukai tai tokius ir tureciau , bet as visuomet buvau trumpaplauke :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.