Pereiti prie turinio
kicule

Kirpyklos, grožio salonai

Rekomenduojami pranešimai

Jau kirpt tai nei už ką :mamba: nekirpsiu iki kitų metų :D Bet va kitą mėnesį nusidažyt kaip nors būtų gerai jau :geda:

Biski pakirpti butinai reikia, nors paciu galiukus :lol: Nekirps jinai matai, pas save atvasiu, pasidinsiu ir nukirpsiu paciu galiukus, pamatysi kokie plaukai uzaugs :( ;)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Biski pakirpti butinai reikia, nors paciu galiukus :mda: Nekirps jinai matai, pas save atvasiu, pasidinsiu ir nukirpsiu paciu galiukus, pamatysi kokie plaukai uzaugs :lol: :lol:

Jokiais budais, as uzsispyrus iki kitu metu nekirpt nei milimetro, ir tikrai nekirpsiu :nea: :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

90df839d.jpg

Gražu :lol: .Ir aplamai labai tu simpatiška,Kicule.Užtai ir tavo mergytė tokia gražutė,į mamytę :mirksiukas[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jetau, aciu :lol: :lol: :nea:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nelabai pavykusios kazkokios foto, bet dedu :mirksiukas:

77b8c509e611ac96b8.jpg

kadangu raudona spalva jau atsibodo, pabusiu kuri laika ruda :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nelabai pavykusios kazkokios foto, bet dedu :coffee:

77b8c509e611ac96b8.jpg

kadangu raudona spalva jau atsibodo, pabusiu kuri laika ruda :bredis:

na bezodziu super :mirksiukas:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano kirpeja irgi kaskokia brangininke uz sruogu dazyma ir galiuku pakirpima moku 90lt :mirksiukas: visos drauges sako kokia brangininke,o man kicules sukuosena labai grazi as visalaika norejau trumpu idomio kirpimo sukuosena ir pavydziu kieno plaukai tiesus lengvai krenta kaip reikia,o man su plaukais tragedija nekenciu ju,banguoti bet nera garbanu o kakta labai auksta reikia grifkos o plaukai nesilaiko grifka neimanoma sutvarkyt o tiesinti plaukai gadinas,tai ir vargstu,fui nervina jie mane,o kieno tiesus paslankus jokiu problemu kaip nukerpi taip stovi

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as uz trumpus plaukus virs 100 lt., moku.

Bet manau svarbiausiai yra tai kad esi patenkinta rezultatu,as tikrai bijociau eiti pas bet kokia kirpeja,as geriau daugiau sumokesiu :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:mirksiukas: nu ir kainos... man sruogas dažė..kirpo ir 30Lt sumokėjau..pas mus čia norma.. ir tai pagailiu..paprastas kirpimas 10lt, jei padaro kažką truputį, tai 14lt...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Graziai :mirksiukas: plaukus nusidazei,kicule.Labai grazu

:coffee: nu ir kainos... man sruogas dažė..kirpo ir 30Lt sumokėjau..pas mus čia norma.. ir tai pagailiu..paprastas kirpimas 10lt, jei padaro kažką truputį, tai 14lt...

Velnias zino,nuo ko cia priklauso:ar nuo miesto dydzio,ar nuo kirpejos "vardo" ar dar nuo ko....As mazam miestelyje irgi uz 35-40 Lt susitvarkau:sviesina plaukus,plauna,apkerpa,susukuoja ir dar antakius susitvarkau.Ir esu patenkinta...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taip pat moku 100ir virs 100 litu priklauso nuo to ka mano plaukam daro , bet negaila moketi tokiu pinigeliu kaip graziai sutvarko plaukus :coffee::mirksiukas:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.