Pereiti prie turinio
kicule

Kirpyklos, grožio salonai

Rekomenduojami pranešimai

mano brangioji kasddien iš grožio salono gryžta ir vis nepasikeitus :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
mano brangioji kasddien iš grožio salono gryžta ir vis nepasikeitus :)

na tai kad taip jau yra, mes kirpejos pacios kol prisiruoiam,vi nera kada :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na jo KICULE tu teisi

Bet as vis stebiuosi kaip metrims tiek pinigu negaila,pvz. ten kur dirba maniske dazymas kainuoja kazkas ten nuo 180 iki 250 man atrodo, ir eina meterys,aš saviškės už tiek neleisčiau :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na gal tu moteriskiu vyrukai uzdirba dar daugiau uz tave :) :super:

stai tokia plauku spalvyte :)

943391d25a8d9de165.jpg

o kirpima net nezinau kaip ir fotkinti,nes labai daug atskiru detaliu :D

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na jo KICULE tu teisi

Bet as vis stebiuosi kaip metrims tiek pinigu negaila,pvz. ten kur dirba maniske dazymas kainuoja kazkas ten nuo 180 iki 250 man atrodo, ir eina meterys,aš saviškės už tiek neleisčiau :)

na kartais juk galima sau toki malonu leisti :super:

na gal tu moteriskiu vyrukai uzdirba dar daugiau uz tave :D :geda:

stai tokia plauku spalvyte :D

943391d25a8d9de165.jpg

o kirpima net nezinau kaip ir fotkinti,nes labai daug atskiru detaliu :D

kicule, atrodai nuostabiai :) :D :super: :)

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jonavoje kerpuosi pas kirpeja Vilmanta, jau kokie 5 metai...ir patinka man, pats zino kokie mano plaukai, ka daryt kad susitvarkyciau su jais...ir siaip duoda geru patarimu kai reikia :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jonavoje kerpuosi pas kirpeja Vilmanta, jau kokie 5 metai...ir patinka man, pats zino kokie mano plaukai, ka daryt kad susitvarkyciau su jais...ir siaip duoda geru patarimu kai reikia :D

o kurioje miesto dalyje jis dirba? kaip tais neteko uzklysti...ir kokios pas ji kainos?

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kurioje miesto dalyje jis dirba? kaip tais neteko uzklysti...ir kokios pas ji kainos?

dirba jis rimkuose, kulviecio gatvej esancioj kirpykloj (kulviecio 8a- tikslus adresas), kainos- plauku kirpimas apie 20 lt, dazymas nelabai zinau, nes pati nedazau bet apie 40- 60 gal.. bijau pameluoti, mama nuolat ten dazos, bet va kainos pati tai nezinau tiksliai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oj kaip as svajoju dabar apie kirpykla :mirksiukas::hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kad nieks nerodot savęs, tai pagalvojau, kad įkelsiu savo kudlas. Jau kuris laikas plaukus vis šviesinu :rolleyes:

P1010753.jpg

P1010754.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Graziai atrodo, be sviesini ne visus plaukus, galu nujudini? Mano paneles svajone turti ilgus lygius plaukus :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.