Pereiti prie turinio
kicule

Kirpyklos, grožio salonai

Rekomenduojami pranešimai

Na nera visai tiesus, kai buna ilgi tai tokios labai stambios bangos yra :victory: ypac matosi jei be feno isdziuna ( bet kai ilgi) siaip tai net ir nesimato :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

na del to tai taip :super: jau kokia as tik nebuvau, buvau net "berniukiskai" apsikirpus, visai,visai trumpai :D

dabar aisku turbut nesiryzciau :D

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jetau kaip fainai atrodai :D :mirksiukas:

Bet tu visada gerai atrodai. Nu tikrai tinka tau tokios šukuosenos :super:

Noriu ir realiai pamatyt :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

eikit,eikit :super:

mergaites, nebijokit eksperementuoti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano eksperimentai tai man visad blogai baigias, ir kad gryšt paskui į pradinę būseną daug laiko ir pinigų kainuoją :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O ka jau tu tokio prieksperementavai :D bent jau kiek rodei nuotrauku forume, tai visur labai graziai buvo padazyta ir pakirpta ir susukuota ir t.t. Nebent savo jaunu dieneliu begyje kazko buvai prisidirbus :super: :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kicule labai grazus kirpimas bei labai graziai spalvyke parinkta :flowers: :( :(

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aciukas :flowers: man ir pabai patinka dabartine spalva :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O ka jau tu tokio prieksperementavai :doh: bent jau kiek rodei nuotrauku forume, tai visur labai graziai buvo padazyta ir pakirpta ir susukuota ir t.t. Nebent savo jaunu dieneliu begyje kazko buvai prisidirbus :hm: ;)

Tu ką, galvoji aš kelčiau į forumą savo nesamones? :D

Šiaip visad man kylą noras pakeist plaukų spalvą, bet noras būną iki tada kada pakeičiu, nes iškart ir vėl noriu būt blondinė. O norint saugiai ir gražiai gryšt prie baltų plaukų, tikrai žinok sudėtingas ir ilgas procesas. Dabar sakiau, jau nebeeksperimentuosiu daugiau :bredis:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

lankausi kas menesi... isleidziu apie 20€ 70litu kazkur,nes biski visad plaukus dazau... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.