Pereiti prie turinio
kicule

Kirpyklos, grožio salonai

Rekomenduojami pranešimai

Aciu, mergaites :victory: Is tiesu tai niekuo nera ypatinga ta mano sukuosena, eilini karta pabijojau visiskai pasikeisti ;) Labai norejau tokios, kaip Rihanna sukuosenos, bet...pabijojau, kad nesusitvarkysiu su kirpciukais :victory:

rihanna_334357a.jpgrihanna.jpg

Redagavo Nicole

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

kaip graziai atrodai, :hm: plaukuciai tokie faini, :) grazi spalvyte,ir kaip blizga :hm:

Redagavo Nicole

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet kokie gyvi, sveiki ir blizgantys tavo plaukai Nicole, negaliu atsižiūrėt :hm:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aciu, Indrute :D Butu gerai, kad jie visada taip gerai atrodytu, as namie taip graziai neissidziovinu :D be to ji dar kazkokio plaukams suteikiancio zvilgesi serumo dejo pabaigoje..Reikes ir man nusipirkti, nes nera labai brangus, kazkur apie 5 eurus :rolleyes: Pavadinimo neklauskit, nes neatsimenu, tik zinau, kur galima nusipirkti :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nu vis dėl to pasirodysiu ir aš :flowers: nes dažiau šį kart visą galvą, o ne sruogelėm :flowers:

DSC01076.jpg

DSC01073.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:flowers: Gražu.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip visada ta pati, tik kad ne sruogelėm o visa glava dažyta :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Nu vis dėl to pasirodysiu ir aš :sd: nes dažiau šį kart visą galvą, o ne sruogelėm :)

Indrute kaip graziai plaukuciai atrodo ;) ,o kodel liudna pati,ar cia taip man pasirode :)

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, spalva :)

Labai,labai grazi ;)

Ryt ir as varau i kirpykla :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.