Pereiti prie turinio
kicule

Kirpyklos, grožio salonai

Rekomenduojami pranešimai

as ir vakar buvau :) kirpykloje tai taip fainai sedziu laiminga ;)

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Indrute, spalva ;)

Labai,labai grazi :)

Ryt ir as varau i kirpykla :sd:

sekmes tau kicule ,lauksim nuotraukyciu :)

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute kaip graziai plaukuciai atrodo ;) ,o kodel liudna pati,ar cia taip man pasirode :this:

Oi ne ne, tik pozavau labai rimtai :lol:

Indrute, spalva :)

Labai,labai grazi :sd:

Ryt ir as varau i kirpykla :D

Nu lauksim tavo pasirodymo labai :)

as ir vakar buvau ;) kirpykloje tai taip fainai sedziu laiminga ;)

Nu gi nu gi, kur tavo nuotraukytės???? Ką sau galvoji nepasirodydama???

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oi ne ne, tik pozavau labai rimtai :)

Nu lauksim tavo pasirodymo labai :)

Nu gi nu gi, kur tavo nuotraukytės???? Ką sau galvoji nepasirodydama???

idesiu kada,nieko taip ipatingo bet sutvarkyti plaukiukai ir tiek,bet man patinka :geda:kaip sutvarko ir isliedzia is kirpyklos tai labai fainai o poto man nelabai isiena taip paciai susitvarkyti ;)

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute nuostabiai atrodai :super:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū visom už gražius žodžius :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taia neturiu nuolatines kirpejos, kur einu ten apkerpa netaip kaip noriu. na klp uz dazyma ir kirpima mokejau 40 lt. o jonavoj 60 lt. bet kai nuvaziavau i klp tos kirpejos neberadau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man ir labai sunku buvo rasti kirpeja... pagaliau radau.

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kicule, gal vėl buvai pas kirpėja?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nea.

Gal po svenciu vis del to vaziuosiu :rolleyes: Siek tiek patrumpinsiu galiukus gale, nes labai jau ilgi ( o virsugalvis gal trumpokas.)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole, Kicule, jūsų abiejų labai gražūs sveiki plaukučiai :super: , net baltas pavydas ima žiūrint. Maniškiai tai tragedija, išslinko po gimdymo, išsausėjo (nors ir praktiškai nedažiau ilgą laiką), bandysiu jau kažkaip gaivint visom įmanomom priemonėm.

Labai norejau tokios, kaip Rihanna sukuosenos, bet...pabijojau, kad nesusitvarkysiu su kirpciukais :coffee:

rihanna_334357a.jpgrihanna.jpg

aha, ir man super Rihannos šukuosena, paskutinį kartą prašiau, kad panašiai mane apkirptų (nugaroj trumpesni, šonuose ilgėjantys), bet kadangi dėl laiko stokos kirpausi ne pas saviškę kirpėją, o pas artimiausią šalia namų, tai ir rezultatas :D Irgi paskutiniu metu kirpčiukų užsimaniau, bet mano plaukai banguojasi, tai tektų nuolat tiesinti. O jei drėgnas oras, tai įtariu nekoks vaizdelis ir su ištiesintais būtų :wub1:

Teks surasti laiko ir vėl važiuoti pas savo gerąją kirpėjėlę, tik gaila, kad ji nedažo, bet kerpa labai gerai, tiesiog kaip aš sakau, turi ranką ir jaučia žmogų. Ir moku jai už kirpimą tik 35 Lt (Vilniaus kainom tikrai nedaug). Geros dažytojos dar taip ir nesuradau, sesė giria Salon +, jie ten dažo su Joico dažais, sakė, tikrai labai kokybiškai. Tai gal reiks pabandyti kokį kartą. Nors esu vieną sykį draugės rekomendavimu dažiusis vienam nepigiam salone (už pusilgių plaukų nudažymą sumokėjau 120), tai likau baisiai nusivylusi - spalva išėjo netolygi ir tikrai ne tokia, kokios norėjau.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aciu, mergaites :wub1: Is tiesu tai niekuo nera ypatinga ta mano sukuosena, eilini karta pabijojau visiskai pasikeisti :D Labai norejau tokios, kaip Rihanna sukuosenos, bet...pabijojau, kad nesusitvarkysiu su kirpciukais :coffee:

rihanna_334357a.jpgrihanna.jpg

as pries pora savaiciu butent taip nusikirpau labai patenkinta na truputy prieky trumpiau kad y akis nelystu labai...... :super:

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.