Pereiti prie turinio
kicule

Kirpyklos, grožio salonai

Rekomenduojami pranešimai

Su kirpėja buvom sutarę, kad šį kart kaip ateisiu kažką darysim iš mano plaukų. BET(1) kad jūs žinotumėt kaip aš bijau ką nors keist :mirksiukas: Tiek laiko juos auginau, tiek puosėlėjau negi dabar taip paprastai džergšt ir nukirpt :super: ???? BET(2) aš jau su jais nebe susitvarkau, jų pas mane daug ir išsipūtę, galiukai išvis kaip pasiute pučiasi, pritepus krūvą priemonių dar kažkokį vaizdą galimą išgaut, bet tai daug pastangų ir laiko reikalaujantis darbas, o aš jo neturiu(laiko), tad kažką keisti reik :flowers:

Su kirpėja aptarėm kad keisim ir spalvą ir kirpimą, kažką panašaus į tai, bet ar man taip tiktų????

c8126341_1100_4686_a5dd_45edcb329ca1.widec.jpg

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Indrute, nereikia bijuoti keistis :super:

1.Kai viena kitą kartą išdrysi ir pasikeisi galiu gale, nebus jau tokios baimės, norėsi vėl ir vėl bandyt kažką naujo :flowers:

Sėsdamą į kėdė pas kirpėją pati turi būt pasiruošus morališkai pasikeitimams, nes kirpėja mato vienaip, o tu (kadangi matai save kiekvieną dieną veidrodyję, visai kitaip) todėl kirpėja atlikus darba mato vienaip, tu kitaip :lol:

Plaiku gailėti negalimą ( kirpti) :wub1:

2. Nepamiršk ir tai kad kai plaukai bus trumpesni, reikės dar daugiau priežiuros, iš namu jau neišlėksi neišdžiovinus plaukų fėnu :wub1: Turėsi butinai, kiekvieną kartą šukuoti, nauduoti formavimo priemosnes ir t.t. :wub1:

Kas dėl kirpymo, tai manau tiks, tik reikia tau palikti šiek tiek ilgesnius negu nuotraukuoje ( na bent jau prieki) :wub1: Tada veida šiek tiek ilgins, kadangi veidukas tavo yra apvalus, nutrumpinti nelabai ir galima :D :mirksiukas:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinai aš visad sau dabar kalu į galvą, kad plaukai juk atauga ar ne? Ir be to bus visi sveiki ir gražūs :mirksiukas: nu bet kaip bijau :super:

O dėl to kirpimo, tai aš irgi visad galvoju kad reiktų palikti biškį ilgesnius priekyje, žiūriu teisi buvau :flowers:

Kicule, o kokių priemonių reiktų tokius plaukus turėt kasdieną, na kad džiovint su šepečiu suktu matau, galbūt net tiesint reiktų norint taip išgauti, bet kokias pvz dar formavimo priemones?

Ir tu kaip meistrė bei pažystanti mane, sakyk nuoširdžiai ar tikrai man taip tiktų? O gal turi kokių kitų patarimų, kitokį pvz kirpimą?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau tiktu :flowers: Tik kaip jau minėjau, nenutrumpink :lol:

Nebijuok rizikuoti :super:

Dėl priežiūros, tai aišku būtinai apvalus šepetis, su jo ir sukti ir tiesonti galima. Pvz., juokiu plauku pūtu aš pati sau nenaudoju ir kitiems nelabai patariu, nebent trumpas kirpymas ( arba į baliu šuokosenana darai), tada kitas reikalas :wub1:

Galėsi nusipirkti ( o gal jau ir turi plauku tiesinimo priemonių), tada kirpymas atrodys :mirksiukas:

Aš asmeniškai naudoju tik plauku tiesinimo priemone ("Keune") + kartais plauku blizgesį :wub1:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jo tiesinimo priemonių turiu įvairiausių, nes karts nuo karto pasitiesinu, bet ne rimtų, noriu įsigyti keunės arba lorealio arba kerastese :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man Keune patinka, tik šiek tiek greičiau plaukai rienaluojasi, nors po visu panašiu priemoniu, tenkia dažniau galva plauti :lol:

Nenorėsi, nenaudosi, bus ne tai kad tiesus, u šiek tiek puresni :super:

:mirksiukas:

pas mane per meet'ą buvo be jokiu priemoniu :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Šiek tiek tiesinau :mirksiukas:

b2c5b77863d8.jpg

Tiesinau sukdama šiek tiek į vidu :super:

baa602c1b358.jpg

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pas tave tai išvis plaukai kaip iš katalogo :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kokia grazuolyte tu kicule,palukuciai nuostabus :mirksiukas:

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū mergaites.

Nėra tie plaukai mano tokie jau "iš katalogo"... dabar vą vėl svarstau kaip čia apsikirpti :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute, nereikia bijoti keistis :super:

ir as pritariu :D

plaukai atauga, kad ir kokiu trumpumu juos nukirptum

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai grazu, Kicule :rolleyes: :unsure: :) Indrute, sutinku su Kicule, labai tai netrumpink, bet siaip toks kirpimukas manau tau tiktu :) O ko tu pas Kicule nevaziuoji apsikirpti :doh: :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.