Pereiti prie turinio
kicule

Kirpyklos, grožio salonai

Rekomenduojami pranešimai

Labai grazu, Kicule :) :) :) Indrute, sutinku su Kicule, labai tai netrumpink, bet siaip toks kirpimukas manau tau tiktu :D O ko tu pas Kicule nevaziuoji apsikirpti :super: :lol:

Visu pirma jei jau zmogus pasiryzo pasikeisti, tai turetu pasitiketi meistre.

Indrute kaip suprantu, jei ne viena ir ne du kartus grazinosi pas savo kirpeja, tai vat manau pas jau jai ir butu geriausiai pasikeisti :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

labai grazus plaukuciai kicule pas tave :) :) :) :D :super:

o as vat tokia pat kaip ir Indrute- bijau tokiu dideliu pasikeitimu plauku atzvilgiu- bet jei pasiryzai tai saunuole ir palaikau tave Indrute :lol:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Indrute kaip suprantu, jei ne viena ir ne du kartus grazinosi pas savo kirpeja, tai vat manau pas jau jai ir butu geriausiai pasikeisti :)

Net ne kelis kartus, o eilę metų, ji mane ir dažo ir visom progom šukuoje, esu labai pastovi tokiuose dalykuose. Pvz. turiu vieną kuri daro stebuklingai nagus, kitą kur pedikiūrą, trečią meistre plaukų. Ir kaip gaila kad jos ne vienoj vietoj dirbą :dance:

O šiaip tai mes kažkada tarėmės tarėmes su Kicule man plaukus dažyt, bet taip ir iki galo nesusitarėm :D

o as vat tokia pat kaip ir Indrute- bijau tokiu dideliu pasikeitimu plauku atzvilgiu- bet jei pasiryzai tai saunuole ir palaikau tave Indrute ;)

Aš vis dar nepasiryžus, aš net neskambinu užsirašyt, o ką jau kalbėt apie pasiryžimą :lol: atrodo kuo ilgiau neskambinsiu tuo ilgiau svarstyti galėsiu, naivuolė ane? :bredis:

Ne reiks paskambint kad kokia spalio 10 užrašytų jeigu dar vietų yra :doh:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mergaitės, gal žinot kokią gerą kirpėją kaune. turiu draugę, ji mane visuomet kirpdavo ir dažydavo, o va dabar išvažiavo į angliją ir neturiu pas ką nueiti. kažkada dar važinėdavau į jonavą, bet dabr jau nebeapsimoka važiuoti. tai va labai jau noriu nueiti pas ką nors ir nežinau iš kur normalią kirpėją gauti

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na užsirašiau jau aš į saloną, pagaliau pribrendau :rolleyes:

Bet jaučiu nesikirpsiu, tik nusidažysiu ir viskas bus :rolleyes:

zana, aš jau daugelį metų kerpuosi, dažausi, darausi progines šukuosenas pas Jurgita iš SarmaStyle(buves Femina Bona), tai tik ją ir parekomenduoti galėčiau :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na užsirašiau jau aš į saloną, pagaliau pribrendau :)

Bet jaučiu nesikirpsiu, tik nusidažysiu ir viskas bus :)

zana, aš jau daugelį metų kerpuosi, dažausi, darausi progines šukuosenas pas Jurgita iš SarmaStyle(buves Femina Bona), tai tik ją ir parekomenduoti galėčiau :victory:

ačiū indrute gal galėtum parašyti maždaug kiek kainuoja kirpimas ir dažymas, ir gal gali atsiųsti jos kontaktus

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ačiū indrute gal galėtum parašyti maždaug kiek kainuoja kirpimas ir dažymas, ir gal gali atsiųsti jos kontaktus

V. Putvinskio g. 38-30, Kaunas

Tel. (8-37) 202759

Darbo laikas

I-V: 8.00 - 20.00

VI: 8.00 - 17.00

Jurgita Klenauskienė - kirpėja (SARMA STYLE, V. Putvinskio g. 38-30, Kaunas)

• "Femina bona" mokymo centras - plataus profilio kirpėja;

• Ilgų ir trumpų plaukų dizainas;

• Baigusi tarptautinių kvalifikacijos kėlimo kursų "PIVOT POINT" I lygį;

• Nuolat tobulina žinias "Wella", "Keune" akademijose.

modtext_4652e52a2705b_s1.jpg

Viską nukopinau iš sarmastyle puslapio.

Aš visad moku apie 150lt :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Indrute, tu cia tik saknys dazai ar ir visa ilgi?

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įvairiai, ir visus plaukus, ir tik šaknis ir tik sruogelėm, bet dažniausiai tik sruogelėm :)

Nors gi buną sublūdinu nusidažyt visą gavlą, ar nusidažyt keliom spalvom ar dar ką. Bet kaina visada būną panaši nuo 120 iki 150.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai skaitau tikrai normaliai ;)

Nes plaukai tavo nera trumpi :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir netrumpi gan ir jų daug, o jeigu sruogelėm visą galvą dažau(kaip beveik visada) tai ir laiko daug užtrunka ;) kol vien nudažo.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinau, žinau ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.