Pereiti prie turinio
Pajure

Vyrai ir depiliavimas

Rekomenduojami pranešimai

Man tai reiketu labai daug visokiu priemoniu, nes esu LABAI plaukuotas. Tik va ant galvos, paskutiniu metu, ko tai sparciai pradejo mazet! :coffee:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
mb tai skutasi ;) turbut neesu maciusi jo neapsiskutusio ir apzelusio (pazastys,intymi vieta) .man tai yra labai grazu.

na tai yra kiekvieno higienos reikalas :)

del to sutinku,bet kai pradeda depiliuot krutine kojas...tai jau nevyriska :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Bet yra vyru,kurie labai plaukuoti.kazkaip neisivaizduoju,kaip jis atrodytu:plikas plemas plauku kruvoje...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

fui plaukuoti vyrai, turi buti lygybe, tegul ir lie depiliuojas kad svelnus butu, ner cia ko :super: tegul patys daro ta paty ko reikalauja is musu.

MAn slykstu plaukini vyrai ir vaikai gimsta plaukini paskui, kaip jaustis merginai, kuri is tevo paveldi plaukuotuma, o tokiu dauguma.

Meskos tie vyrai feeeee :D depiliuotis jiem reik visus galus. o kai merginos sako kad joms seksualu plaukini vyrai tai paskui pagalvoja kokias kancias tenka iskesti ju paciu dukroms, ir kaip yra gedinama kai plaukuotos. :)

:super::geda: :) :) :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taip nusišnekėt, kad siaubas...

paveldimumas nuo depiliacijos nepriklauso...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

teisybe sakai,Eitvyde...Mano brolis jau toks plaukuotas... Neisivaizduoju kiek vargo butu,kol viska nudepiliuotu...Nesamone...O ir vyras nera "plikas",bet man tikrai netrukdo...

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
taip nusišnekėt, kad siaubas...

paveldimumas nuo depiliacijos nepriklauso...

jai ka nenusisneku ir siaubais nereikia cia drabstytis .... plaukai, kurie yra depiliuojami yra genetiskai paveldimi is tevu. o kalbejau apie depiliascija, kad tai ismislas, kuris isigalejo tik siame maziuje del grozio industijos diktuojamu taisykliu, kad moters kunas negali buti plaukuotas, formuojamas poziuris, kad tai norma, nesiskaitant su tuo kas plaukuotumas yra paveldimas ir su juo kovoti yra pakankamai sunku. Ir kad vyrai nenori depiliuotis atsaudami, kad jiems skauda ir kad plaukai yra vyriskumo simbolis, (gudrus isisukinejimas). :)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekas čia nesidrabsto. Nusišnekėjai...

Jei galvoji viena, rašai kitą, o paskui skubi taisytis, tai jau irgi...

Plaukuotumas paveldimas nepriklausomai nuo to depiliuosies ar ne..

O apie tai ar reik depiliuotis sprendžia kiekvienas už save...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais spresk nesprendes.Yra tokiu zmoniu,kuriems depiliacija butu kaip rakstis ...kai kur...

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:victory: ......................... labai jau pazystamas braizas.... kur as tai maciau :flower: , visa kas ne taip kaip sakom mes yra nusisnekejimas :D :rofi:

aciu uz saldu juoka :D

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sesut, tau vaidenas...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.