Pereiti prie turinio
kicule

Neištikimybės priežastis

Kodėl jus buvote neištikimi ?  

7 nariai prabalsavo

1. 1. Kod?l jus buvote nei?tikimi ??

• A? vyras, nor?jau i?bandyt ka?ko naujo
      1
    • A? vyras, tai nutiko visai nety?ia
      0
    • A? vyras, nor?jau ?sitikinti savo patrauklumu
      0
    • A? vyras, prie?astis buvo nepasitenkinimas lovoj
      0
    • A? vyras,prie?astis naujas jausmas
      0
    • A? vyras,partner? buvo su manim grubi
      0
    • A? moteris, atsirodo nauji jausmai
      0
    • A? moteris, nor?jau i?bandyt ka?k? naujo
      1
    • A? moteris, prie?astis ker?tas u? vyro i?davyste
      0
    • A? moteris, prie?astis nepasitenkinimas lovoj
      1
    • A? moteris,partneris buvo grubus
      1
    • A? moteris, nor?jau ?sitikinti savo patrauklumu
      1
    • A? moteris, tai nutiko visai nety?ia
      2

Rekomenduojami pranešimai

Galima ir balsuot ir komentuot :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man truko jo demesio, jam tapo darbas ir bendradarbiai svarbesni. Dar nebuvom vede, bet gyvenom apie trejus metus. Ne kiek nesigailiu, nes manau jis buvo vertas TADA. Liko daug zaizdu......(ne mano atzvilgiu)

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi buvau neistikima savo tuometiniam draugui, su kuriuo gyvenom kokius dvejus metus. is pradziu viskas buvo lyg ir gerai, perdaug nekreipiau demesio, kad nedaznai mylimes, nes gyvenom atskirai, reciau susitikdavom.Po to apsigyvenom kartu.koki menesi lyg ir nieko buvo.po to pradejom myletis vis reciau, nes arba jis buvo pavarges, arba reikejo pabut vienam ar dar koks biesas.kol galiausiai pradejom myletis karta per menesi. jis sakydavo, kad tiek daug nenori kiek as ir t.t.galiausiai is tu nervu nuejau i sona keleta kartu su kitu vaikinu, bet to ko tikejausi negavau ir man pasidare slykstu, pamaciau,kad tai neiseitis. po to kazkada isikalbejom su draugu ir jis pasake,kad jam seksas yra buvo ir bus slykstus.tai va kokiu vyru buna :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kaip seksas gali buti ?lyk?tus? :hm:

...............................................

403284pn.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jis ten kazka aiskino apie tevu auklejimo pasekmes,tai sakau eik pas psichologa, bet sake,kad jam nepades :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as irgi buvau neistikima savo tuometiniam draugui, su kuriuo gyvenom kokius dvejus metus. is pradziu viskas buvo lyg ir gerai, perdaug nekreipiau demesio, kad nedaznai mylimes, nes gyvenom atskirai, reciau susitikdavom.Po to apsigyvenom kartu.koki menesi lyg ir nieko buvo.po to pradejom myletis vis reciau, nes arba jis buvo pavarges, arba reikejo pabut vienam ar dar koks biesas.kol galiausiai pradejom myletis karta per menesi. jis sakydavo, kad tiek daug nenori kiek as ir t.t.galiausiai is tu nervu nuejau i sona keleta kartu su kitu vaikinu, bet to ko tikejausi negavau ir man pasidare slykstu, pamaciau,kad tai neiseitis. po to kazkada isikalbejom su draugu ir jis pasake,kad jam seksas yra buvo ir bus slykstus.tai va kokiu vyru buna :hm:

na man dar neteko sutikti tokio keistuolio. :grin:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.