Pereiti prie turinio
Snapė

Ką atneš senelis šaltis?

Rekomenduojami pranešimai

Mano vyras irgi labiau mėgėjas ne profesionalas, bet pažvejot visada mėgsta :super:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pasidariau sąrašą kam dar reik nuprikti dovanų:

Mamai su vyrui

Uošviam

Vyro močiutei

Vyro sesei

Mano sesei su vyru

Dukterėčiai

3 draugėm

Ir dar vyrui ką nors noriu :super:

Sesei su vyru juokėmės kad reik nupirkti šalikus ir nusiūsti :geda: su mintim linkėjimai nuo žiemos(jie gyvena floridoj)

Dukterėčiai kinder šokalodukų tų mažiukų, nes ji juos labai mėgsta.

Mamai gal kokią knygą

Patėviui vyras prirašo vis fimlų tai jų ir dar kokią smulkmeną

Vyro seserei gal kokį kosmetikos rinkinį pvz TBS

Uošviam neįsivaizduoju

Močiutei gal vitaminų kokių rinkinį

Vyrui meškerė ir šiaip kokių smulkmenų

O va draugėm tai galvosūkis....

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As vis galvoju ka man vyrui nupirkti, tai didziausias mano galvos skausmas siuo metu, turejau minti nauja telefona padovanot bet nezinau koki, gal jus ka pasiulytumete svarbiausias kriterijus, kad ilgai laikytu baterija ir butu praktiskas

1h3l1i0j8ae2b2j3jdj426570726f746926233335333b6b6169206d796c6975.png

1h3l1i1jd691bbj3jdj496b692061746f73746f6726233337313b.png

Dovanėlėmenas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man tai didziausias galvos skausmas ka nupirkti 12-14 metu paaugliams berniukui ir mergaitei :kadaryt:

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
As vis galvoju ka man vyrui nupirkti, tai didziausias mano galvos skausmas siuo metu, turejau minti nauja telefona padovanot bet nezinau koki, gal jus ka pasiulytumete svarbiausias kriterijus, kad ilgai laikytu baterija ir butu praktiskas

Šiais laikais tokia telefonų pasiūla kad jau net pati nebesusigaudau kuris čia naujas kuris pats naujausias ir t.t.

Bet geras psl. yra suvedus visu kriterijus išmetą tau ivsu tel tai teleplius.lt :kadaryt:

o man tai didziausias galvos skausmas ka nupirkti 12-14 metu paaugliams berniukui ir mergaitei :D

Oi su paaugliais tai sunkus dalykas, siūlyčiau tiesiogiai pas juos paklausti ko nori, nes kitaip gali nepataikyt visai. Nebent gerai juos pažįsti, bet kitą vertus tada nekiltų tokių klausimų :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

net neisivaizduoju, daug kam norisipadovanoti bent po smulkmena, norisi ne vieno nepamirsti , tik nezinia kaip bus :kadaryt:

as1cn_a0g410010MTA4MjM3bHN8MDA5Njk4c3x2ZWRlIG1lcyBqYXUuLi4uLi4uLi4u.gif

as1cxJvcg360010MTIwZHw0MTZkfG11c3UgbWF6YWphaSBwYWRhdXphaSBqYXUg.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Oi su paaugliais tai sunkus dalykas, siūlyčiau tiesiogiai pas juos paklausti ko nori, nes kitaip gali nepataikyt visai. Nebent gerai juos pažįsti, bet kitą vertus tada nekiltų tokių klausimų :kadaryt:

pazistu nebloai, visgi noretusi kad butu siokia tokia staigmenele, uztat kyla tie klausimai :D

vaikus siaip laikais sunku kuom ir nustebinti

va radau nebloga internetini puslapiuka, ten ziadimai yra Sudoku pvz, gal kazka panasaus manau

gal ir jus ka nors ten rasit dovanoms

cia

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš sumasčiau kad nupirksiu vyrui kad gerą meškerę dugninę, tik dabar kur rasti gera, sąžiningą pardavėja??? neas nueis viena boba pirkt meškerės tai įkiš ką tik nori :hm:

Nepanaši tu į tokią, kuriai galima įkišti bet ką. O jei nežinai dėl meškerės, kartu pasikviesk kokį žvejį :hm:

Beje, jūs apie kalėdines dovanas šnekat, o aš nenumanau kokius kvepalus pirkti anytai, kurios gimtadienis rytoj.

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As nupirkau saviskiui 4 bilietus i motociklu paroda-sou vasario menesiui, tik dabar galvoju, ar duoti per jo gimtadieni, ar per Kaledas :hm: Siaip gimtadieniui jau kaip ir gavo dovana, norejo permatomo kompo salione, kad galetu filmus ziureti ir muzikos klausytis per telika, tai ir gavo ;) Bet norejau dar ir maza siurpriza nuo saves, reiks dar panarsyti po interneta, gal rasiu kokia smulkmenele :hm:

316033.jpg

Siaip dar geros dovanos butu bilietai i komiku sou ar siaip koki televizijos rengini, juk manau kiekvienas pagalvojame, kaip idomu butu sudalyvauti, bet niekada taip ir nepagalvojame, kad tai galetu buti gera dovana kazkam ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nicole, cia kompo deze tokia persvieciama :)

geriau MB nepamatytu :) :singer:

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aha, permatoma :) O ka taviskis irgi ''pasineses ant kompu'' :singer:

tai jau TAIP :D, jau planuoja kad kompas moraliskai paseno ir reik atsinaujinti :)

zaidimai jau nebeveza, per silnas kompas jau :kadaryt: tai tokiu nuotrauku geriau ir nerodyt :D

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.