Pereiti prie turinio
Snapė

Ką atneš senelis šaltis?

Rekomenduojami pranešimai

Eina sau.... Pamaciau sia tema ir susimasciau... rimtai, kiek cia jau ir beliko iki ziemos svenciu :rolleyes:

Indrute, o tu jau gal zinai ka dovanuosi?

As tai dar net negalvojau :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Pirmi metai kada net neįsivaizduoju į kurią puse dairyti dovanos vyrui :flowers: nors šiaip niekad nesiskundžiau išmonę vyro dovanom :doh:

Žinau tik ką per kitą gimtadienį padovanosiu, man čia Etaruj davė mintį kaip važiavom iš meeto :rolleyes: bet va kalėdom :( sakau gal idėjų pasisemsiu iš jūsų :geda:

O šiaip tai tikrai liko tik keli mėnesiukai, ir vėl ruošimies kūčių vakarienei, puošim namus, pirksim dovanas :flowers:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kokia mintis yra gimtadienio dovanai?

padovanok fotosesija....

erika1.gif

Dovanėlėflow14.giflabas.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifpinigai.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
padovanok fotosesija....

Oi čia ne mano vyrui :D

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As irgi neisivaizduoju kol kas...Budavo kiekvienais metais kazka uzsimindavo,ko nori,o siemet kol kas nieko...Gal dar prabils... :D

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na as tai jau zinojau ka dovanoti vyrui per kaledas, dviracio labai norejo, bet ne4bus dviracio deja, nes pats kaltas prisidare bedos, mano fotoporata sudauze darbo tai dabar teks neplanuotai isleisti pusantro tukstancio tai nebus dovanos sios. :flowers: ,bet ka nors visvien padovanosiu, kam nereikia pinigu isleisti. :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano vyras dabar paskutiniu metu svaigsta apie įrankius ir t.t.

Viskas ok, užsakyt aš juos galiu internetu, nes lietuvoj pirkti gali tik paskutinis durnius, BET, mama siuntinius visada siunčia pas jo tėvus, nes tiesiai pas mus niekad negaunam, tai gi, jau būtų ne siurprizas o žinotų kad kažkas yra ten ir jam, o aš to nenorėčiau. Tai dabar galvoju kaip šią bėdą man išspręsti :bredis:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as dar net negalvoju apie tai-nors jau reiktu susimastyti...zinau tik tiek,kad siemet tikrai bus visiskai nebrangios dovanos, nes pinigeliai reikalingi kitam reikalui...labai svarbiam :bredis:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na mergaitės, dabar tai tikrai metas pirkti dovanas savo artimiesiems, neatideliokit paskutiniai minutei :)

O tuo pačiu savo svarstymais ir idėjom pasidalinkit su mumis.

Aš dėl dovanos suku galvą tik savo vyrui, nelabai turiu kam daugiau padovanot. Tai vieną dovaną jau ir nupirkau, tik nepykit nerašysiu čia, nes bijau kad gali perskaityti anskčiau laiko, o čia turėtų būt tikrai staigmena. Bet norėčiau ir dar ką nors, kad ir smulkmenėliu, juk taip smagu vynioti dovanas kalėdų rytą :cocktail:

Tiesa, dar reik sumastyti ką padovanot vyro tėvam, kažką simboliško, bet naudingo, nes visos tos smulkmenos kur "puošia" paskui palanges ar sekcijų lentynas tai man švelniai tariant jau net nebejuokingos dovanos. Ir dar močiutei ir vyro seseriai.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As kaip ir apie chalata vyrui galvoju.Pernai nebenupirkau,tai gal siemet...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš jau sugalvojau, ką sau pasidėsiu po eglute- duonkepę...

Dovanas pernai supirkau lapkritį, viską suslėpiau ir buvo gerai...Ir dabar ruošiuosi taip daryti.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

del dovanu, tai va pernai metais labai norejau vyrui padovanoti bilietus i kina, ten perki 4 vienas nemokamai, kaledone dovana, bet paskaiciavau, kad perkant po viena su klubo kortele, gaunasi penki bilietai pigiau, nei keturi+ vienas nemokamai.

ogi problema issprendziau taip, kompiuteriu padariau kino bielietus kaip originalus, su visiais antspaudais ir viskuo kaip ir originalai ir supakavau, labai graziai, nu zodziu nelabai suprai ar cia originalas ar ne, nemacius originalu. ir padejau po eglute, vyras per kaledas labai dziaugesi ir iskart nesuprato,kad netikri, na tada paaiskinau viska , jis labai nudziugo ir mane pagyre, kad labai sauniai sugalvojau ir dar sutaupiau seimos biudzetui.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.