Pereiti prie turinio
GEISTĖ

"Vyri?ki" ir "moteri?ki" darbai

Rekomenduojami pranešimai

Jeigu buto galima pakeisti klozeta su pilna narkoze,gal ir neblogas variantas buto :swoon2[1]:

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Radai ka lyginti  :doh

palyginimas gal ir ne visai, bet noreciau tai pamatyti...... :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
A? u?augau ?eimoje, kurioje darbai nebuvo skirstomi a vyri?kus ir moteri?kus. Mano tetis ir vyri?kus darbus dirbo, ir valga gamino, ir viska tvarke, ir man kasas pyne ir net megzti mane i?moke (mamai kantrybes neu?teko). dabar toks ?eimoje yra mano brolis. Jo ?monai pasiseke, nes jis puikiai gamina (tortai fantasti?ki), viska tvarko ir dukras augina taip, kaip tevui priklauso.

Faina turet tokius tevus :hm:

As,deja, to neturejau.Mano tevai sugyveno kaip siuo su kate,bet gal ne del darbu pasidalinimo...tiesiog charakteriai labai pjaudavosi,mano tevas ir valgyt padarydavo,nes jam patikdavo :pack2_thumbup[1]: Dabar jie jau issiskyre

:o

Na o mano vyras i teva kazkiek panasus,bet gal daugiau isvaizda nei charakteriu..Kol kas puikiai sutariam,jis labai daug padeda man tiek moraliskai,tiek buitine prasme,dazniausiai viska darom kartu-sugalvojom susitvarkyt,abu tvarkomes,pvz. as virtuve,jis kambari ir t.t.,gerai kad dazniausiai abiem kartu uzplaukia kas nors,tarkim nutarem lentynas pasikabint,vyras prikabino,sutvarke po saves siuksles,as tuo metu pvz spinta tvarkau,tada abu einam daryti vakarienes,mano vyrui labai tarkim patinka marinuoti,kepti mesa ir be to jam laaabai skaniai gaunasi :pack2_thumbup[1]: As paruosiu garnyra :bigsmile: Tai tiek to ir pasidalinimo,kas ka skaniau,geriau moka tai ir daro,o jei abu tingim-uzsisakom pica,arba nueinam kur pavalgyti :wub

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Negaliu pak?sti... :grin: Kodel vyrai mano,kad lovytes bre?ina padaryti-"vyri?kas darbas"?A? savo varianta nubrai?iau,paki?au panosen.Jis ?vilgtelejo:"Gerai.Padarysim".Galo gale daro savo varianta. :mad: Ka?kiek pana?umo yra,bet ne tokia... :bigsmile:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano tevas dare visus darbus neskirste i moteriskus ar vyriskus,bet mano vyras yra siek tiek kitoks.jis zino savo darbus o as turiu daryti moteriskus,bet jeigu jis mato kad as esu pavargusi arba as paprasau ta ir ta padaryti tai be zodziu padaro-negaliu skustis.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
mano tevas dare visus darbus neskirste i moteriskus ar vyriskus,bet mano vyras yra siek tiek kitoks.jis zino savo darbus o as turiu daryti moteriskus,bet jeigu jis mato kad as esu pavargusi arba as paprasau ta ir ta padaryti tai be zodziu padaro-negaliu skustis.

kaip fajnej,kad tau padeda moteriskus darbus padaryt :wub

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kaip fajnej,kad tau padeda moteriskus darbus padaryt  :wub

padeda ir su leliuku pabuna neturiu del sito problemu. :bigsmile:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pagalvojau...Mano vyras irgi viska daro,tik dar nesu maeiusi kambarius plaunaneio... :laugh:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
padeda ir su leliuku pabuna neturiu del sito problemu. :schmoll:

tai kaip puikiai tau,kad vyras tiek padeda :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano tevai tai labai pasiskirste darbais, bet cia jau mano tevo kalte..labai jau grieztas jis, darboholikas irgi..as puse savo vaikystes praleidau su tevu garaze..nesakau - daug ismokau, bet galbut buciau laimingesne, jei buciau galejus tureti mergaitiska vaikyste..o maniskis tai labai fainas, siaip valgyt skaniau uz mane daro, bet labai nemegsta indu plaut ir bulviu skusti, o visa kita dalinames kartu :schmoll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.