Pereiti prie turinio
zmonike

Pirsingas

Rekomenduojami pranešimai

mano ausys pradurtos ir bamba :D

kazkada seniai seniai turejau pradurta skyle ausies virsuje, pamenu kaip trolikuose mano ausi nuziurinedavo :) dabar tai jau niekuo nenustebinsi :bredis:

Kicule, tau labai tinka tas auskariukas :)

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

ir man gražu pas vyrus antakyje :D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveiki!! ;]

nors man tik 14 metu bet turiu auskarus: 1 auskara kaireje apatineje lupoje,1 auskara kaireje virsutineje lupoje..

vienoj ausi 2auskarus,kitoj ausi 3 auskarus...tada dar viena auskara tarp nykscio ir rodomojo pirsto...ir paskutini auskara bamboj...dar kita savaite zadu vertis ir i antaki...o mano didziause svajone butu prasiverti i liezuvi tai va tiek sikarta...ai beje ir visus auskarus veriausi pati ir net nereikejo eiti i tuos grozio salonus ;p

:) :) :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš turėjau liežuvy auskariuką.

Ir šiaip labai mėgstu auskarus visur kur lenda.

noriu į kaklą, tarp krūtų, rankoj ir visur.

Turiu ant nugaros auskarą.

(:

Dovanėlėmenas.gif

snow is falling all around me, children playing, having fun.

it's the season love and understanding!

Merry Christmas everyone!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveiki!! ;]

nors man tik 14 metu bet turiu auskarus: 1 auskara kaireje apatineje lupoje,1 auskara kaireje virsutineje lupoje..

vienoj ausi 2auskarus,kitoj ausi 3 auskarus...tada dar viena auskara tarp nykscio ir rodomojo pirsto...ir paskutini auskara bamboj...dar kita savaite zadu vertis ir i antaki...o mano didziause svajone butu prasiverti i liezuvi tai va tiek sikarta...ai beje ir visus auskarus veriausi pati ir net nereikejo eiti i tuos grozio salonus ;p

:P :rolleyes::mirksiukas:

jerguteliau :wacko: tada dar viena auskara tarp nykscio ir rodomojo pirsto...- koks idom,u skausmas? ar labai skauda....mano vien isivaizdavimai atrodo kosmariskai skausmingi....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neskauda skyles badytis šiaip.

Į ranką neskaudą, į nugarą neskauda, į krūtinę neskauda...

Nieko neskauda.

bent man.

Dovanėlėmenas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveiki!! ;]

:P :rolleyes::mirksiukas:

:wacko: kad dureisi pati tai as apakus, kazkada seniai seniai taip pat budama 14 bandziau ir as ausi prasidurt.. pavyko, bet tai dariau turbut vos ne puse dienos... labai bijau tokiu dalyku pati sau daryt..

o siaip tai sakyciau turetum idomiai atrodyt... idek foto

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš turėjau liežuvy auskariuką.

Ir šiaip labai mėgstu auskarus visur kur lenda.

noriu į kaklą, tarp krūtų, rankoj ir visur.

Turiu ant nugaros auskarą.

(:

chm.... tokiose nestandartinese vietoe.... na as pati tai neisdrysciau...

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pati nesivėriau.

Turiu draugą, kuris turi licenziją verti auskarus.

Aš pati tik į liežuvį buvau prasivėrus, bet labai nusbodo, o dar ir dantims kenkia.

(:

skilinėt dantys nuo auskaro po 2 - 3 metų pradeda.

Dovanėlėmenas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man bamboje gražu, jei pilvukas gražus

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sveiki!! ;]

:P :) :)

Na jau kaip mergičkos pačios veria, tai :doh:

Tikrai nepritariu.

O kaip tarp pirštu? :hm: netrukdo :rolleyes: Ojjjjj.... net šiurpuliukas prabėgo per kuną :geda:

Neskauda skyles badytis šiaip.

Į ranką neskaudą, į nugarą neskauda, į krūtinę neskauda...

Nieko neskauda.

bent man.

Man skaudejo :zv:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niu į ausį pati sau ir aš esu vėrusies.. 10 klasėje išlaikiau egzaminus ir nusprendžiau, kad noriu kažko naujo, tai ir prasidūriau ausytės viršuje, bet po kurio laiko užauginau, pabodo.. dabar turiu vienoje ausytėje vieną ir kitoje dvi skylutes, bet labai noriu auskaro į bambą, man tai gražu, bet kol nepasieksiu norimo svorio, tol niekaip, o tada jau apdovanosiu save auskariuku :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.