Pereiti prie turinio
kicule

Ar keršijai savo buvusiajam-(jai)?

Ar keršijai savo buvusiajam-(jai)?  

17 narių prabalsavo

1. 1. Ar keršijai savo buvusiajam-(jai)?

• Taip
      3
    • Ne, viena karta
      4
    • ne
      10

Rekomenduojami pranešimai

geras tavo poziuris.bet kartais yra sunku taip elgtis.jei tave labai iskaudino.na kaskaip kartais juk sunku

taip zinau.bet reikia susilaikyti nuo tokio zeminancio ir skaudinancio poziuriu kaip zmogus tave benuskaudintu.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

A? tai band?iau ker?yti savo buvusiam. Jis buvo mano pirmoji meile. Bet karta pasimai?e tuometine mano "geriausia drauge", ir kaip manot kas nutiko!? Be to mes abu buvom pradej? savo versliuka, tai po i?siskyrimo likau ant ledo - be nieko. O po kelio meto, taip jau gavosi, kad jis man ?iek tiek paskolino babkio, tai a? jo ir negra?inau, pasakiau, kad tai kompensacija u? padaryta moralin? ?ala. Va taip va!!! Na gal ir negra?iai pasielgiau, bet kaip man tada palengvejo, jus tikriausiai net neasivaizduojate!

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Siaip jei ka juokais arba nerimtai esu kersijus tipo,bet rimtai tai negaleciau,nebent ka blogo padarytu,izeistu,mustu,zemintu... :hm:

Ne neapkesti atejau o myleti :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

net negali būti tokios minties, kad kažkam keršyti, kažkokia nesąmonė :hm:

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.