Pereiti prie turinio
salama

ar kada turejot romana su vedusiu/istekejusia?

Rekomenduojami pranešimai

Niekas tai kas? :D kazkaip keistai nuskambejo, tik tai nereiskia, kad as teigiu, kad iskyrei, bet tas niekas tai kas buvo tarp ju?

As pati esu istekejusi, ir nesakau, kad esu geras angeliukas, kad i sona dauguma mes nukrypstam :huh:

na taip ir suprast,nieko ten nebuvo,nei seimos,nei vaiku,nei dar kazko....naaaaa...meile galiu pasakyti tikrai,kad buvo,bet viskas pradiejo jiems gesti,kai tik jo zmona pradiejo vazinieti i Italija.....(tom viskas pasakyta)

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

dazniausiai taip ir buna. kas turi romana su vedusiu vyru ar moterimi- romanas neilgai trunka, visi issiskiria,nes matyt vyrai supranta, kad geresniu uz zmonas nera..... ;)

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Niekada nesakyk niekada. Jau kuris laikas vadovaujuosi tokiu principu. Ir dabar turiu roman? su vedusiu vyru - tiesiog kraustausi d?l jo i? proto. Jau beveik metai laiko. Kaip negra?u. :mirksiukas:

O dabar kita medalio pus? - jo ?mona jau kokie 3 metai susitikin?ja su vedusiu vyru. Ir nedaro i? to paslapties. Ji puikiai ?ino apie m?sų santykius, bet daro vaizd? kad nieko nevyksta. Tiesiog jai taip patogu. Nes jos draugas niekada nepaliks savo ?eimos.

Ir dar kita medalio pus?. Mano vyras taip pat turi meilu?ę, apie kuri? a? taip pat ?inau. Ir darau vaizd?, kad niekas nevyksta... ir t.t... :doh:

nusikeikt norisi tokius pasisakymus paskaicius, debilizmas kažkoks, teisingai sakoma, šuo nepaims-jei kalė neduos...

tai kam tada šeimą kurt su tokiu išsigimusiu šeimos suvokimu,ir kokia ateis viso to....................o dar jei gu vaikas................

pačiai buvo progų ir pasiūlymų, niekaga nesileidau net į kalbas... :rolleyes:

Kiekvieną sekundę tu gali atgimti. Kiekvieną sekundę galima nauja pradžia. Tai pasirinkimas. Tavo pasirinkimas... a298d7e5a195bbac46e481f1d9cbddb1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tai ne ko?maras, o realus normalus gyvenimas. Nespjauk ? bal?, teks paskui vistiek gerti...

Indrute,o kodel teks vistiek gerti? kodel tai realus gyvenimas?nejaugi realiame gyvenime mes iskeiciam savo antras puses?, meluojam savo antrai pusej? taip toks dalykas egzistuoja,bet man tos dalyves pasakojimas yra beprotiskas-nesamoningas ir t.t. vat jos gyvenimas nera realus normalus gyvenimas-jos gyvenime egzistuoja melas, purvas ir t.t.... as nesmeiziu,bet ka jauciu perskaicius ta ir parasiau...... kai kurias mintis isdestyti tiesiog neimanoma, o gal ir geriau patylet.......

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neteko susidurt su tokia situacija ,bala dar zino kaip butu ,negali spjauti buna dar ne tokioms sakytum kvailutems ima ir apsuka proteli

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Seimos gyvena kaip joms patinka ir kaip nori, kaip jos suvokia istikymybe, kas joms kas brangu taip ir brangina :rolleyes: nera ko smerkti zmoniyu kurie gyvena pagal savo supratima, kas kitiems nenormalu, kitiems kasdienybe... Ar gali kaltinti zmogu iskrypusiu suvokimu apie seima, jeigu jos niekada gal neturejo, tos tikros "idealios" kitu supratimu? O gal ir nemylejo dar nieko... ;) nesakykit, mazuma patiria ta jausma meile, ir atsaka i ja... :cocktail:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

turejau romana su vedusiu vyru bet jis truko tik 1,5 menesio :unsure: o geila labai fainas jis vyrukas buvo ;)

as1cCvQ0g410001NTE1MThzfDE1M3N8zeD44CDx4uDk-OHgIPfl8OXn.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niekada neturėjau ir turėti nenorėčiau. Man tai yra tabu. Vedęs, tai vedęs. Suprantu, daug šiais laikais nėra tabu, yra meilė, ko gi daugiau reikia. Bet man ne. Nenoriu niekada kištis į kitą šeimą. Dažniausiai, jei tos šeimos nebėra, žmogus išsiskiria, ir nėra jokių sunkumų, jokių pasakų.

Jei tokį žmogų mylėčiau, man iš jo nieko nereiktų, užtektų, kad jis yra, ir kad yra laimingas su žmona. Tikrai nelįsčiau, ir jokių romanų nebūtų. Ir jei mane mylėtų vedęs, tai irgi nieko nebūtų (kol būtų vedęs).

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kendrafendra, juokingas pasisakymas pačios, su tokiais skambiais žodžiai kaip "niekada" "nieko" "nereiktų" ir dar skambiausias TABU.

Žinai kaip sakoma nespajuk į balą nes paskui teks iš jos gerti, arba niekada nesakyk - niekada ?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kendrafendra, juokingas pasisakymas pačios, su tokiais skambiais žodžiai kaip "niekada" "nieko" "nereiktų" ir dar skambiausias TABU.

Žinai kaip sakoma nespajuk į balą nes paskui teks iš jos gerti, arba niekada nesakyk - niekada ?

taip, puikiai žinau visa tą niekada :cocktail:

žinojau, kad sulauksiu kritikos dėl savo pasisakymo. Tai ne kategoriškumas. Ne ta prasme, lyg įsakymas ant akmens. Tai požiūris, kurio laikausi. Tai nėra skambios frazės. Ir man tai nejuokinga :brunette:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
taip, puikiai žinau visa tą niekada :cocktail:

žinojau, kad sulauksiu kritikos dėl savo pasisakymo. Tai ne kategoriškumas. Ne ta prasme, lyg įsakymas ant akmens. Tai požiūris, kurio laikausi. Tai nėra skambios frazės. Ir man tai nejuokinga :brunette:

...kol kas tai toks supratimas ir gyvenimo nuostata, tai šaunu. Visgi ima netyčiom ir atsitinka TAI , kam visą gyvenimą prieštaravai...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pritariu etaruj, tik gali būti gerbtina tokios gyvenaimo nuostatos, tu šaunuolė kendrafendra, bet aš norėjau tą pasakyt kad niekada negalima sakyti niekada, nes gyvenimas labai skaudžiai paskui pamoko. Aš jau nedrįstu tai garsiai sakyti žodžio niekada :cocktail:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.