Pereiti prie turinio
salama

ar kada turejot romana su vedusiu/istekejusia?

Rekomenduojami pranešimai

aš nesakau, kad taip atsitikti negali.

Su niekada esu pasimokiusi skaudžiai, iki dabar užtenka :cocktail:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

neteko, o kas zino gal teks :pikta_pana:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turejau... bet nezinojau, kad buvo vedes. Kai suzinojau, is pradziu galvojau- ka gi, dalinsiuosi su zmona. Bet paskui igijau drasos, stiprybes ir viska nutraukiau. Labai skaudejo :), bet atsikeliau :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
...kol kas tai toks supratimas ir gyvenimo nuostata, tai šaunu. Visgi ima netyčiom ir atsitinka TAI , kam visą gyvenimą prieštaravai...

Pritariu etaruj.

Niekada nezinai kada ir kur gali suklysti :(

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o man atrodo, kad žinai, kada ir kaip gali nuklysti, jei kalbama apie romaną su vedusiu vyru. Taip, jei tu to nežinai, bet jei žinai, kad jis vedęs, tai viskas priklauso nuo tavo principų ir vertybių. Žinau, dabar man dauguma pasakys, negali žinoti, susigundysi, neatsilaikysi. Bet aš manau, kad labai įmanoma, jei pasiryžti nesikišti į kitų šeimą.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na as tai nedaug truko ir buciau turejus,nes kai pradejom bendrauti jis buvo mokyklos laiku draugas tai net nesigyre ,kad vede ir pradejo mane kabinti,bet po to jo draugas man ji isdave ir as nebesusitikau su juo ,nes nenorejau isskirt seimos :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pacios geriausios meiluzes tai istekejusios moterys,2-3 metai,10 metu - iki begalybes po antuokos uzregistravimo po santuokos.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na kodėl tik ištekėjusios, patirtis gi ne vien su santuoka kaupiasi :flowers:

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
pacios geriausios meiluzes tai istekejusios moterys,2-3 metai,10 metu - iki begalybes po antuokos uzregistravimo po santuokos.

Čia iš savo patirties kalbi ar taip tik isivaizduoji?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Niekada neturėjau ir nenoriu turėti...

Vyras kaip pašto ženkliukas, gerai palaižius ilgam prilimpa.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:ogo:

turiu prisipazinti turiu romana su vedusiu vyru, tik viena smulkmena jis vedes mane :dance:

Mes daznai su drauge pokstaujam, kad turim romanus su vedusiais vyrais, tik viena beda kad jie vede mus :super:

JAi rimtai tai nelabai ir norisi romano su vedusiu vyru, kam vedes jai visada yra nevedusiu :D , ir niekada negali sakyt niekada, gyvenimas nenuspejamas. Aisku kai pazadi kad taip, bus tuo ir tiki, bet... kas zino kokia staigmena pateiks gyvenimas.

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.