Pereiti prie turinio
Snapė

Vyrų kompleksai moterų akimis

Rekomenduojami pranešimai

be to manau kad vyrai savo kompleksu taip nesureiksmina, kaip kad mes - moterys  :hm:

Man ir taip atrodo, jie tiesiog maziau galvoja apie tai :grin: ,jie aplamai maziau galvoja negu moterys... :rolleyes:

esufainuole1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Na nezinau, priklauso nuo vyru..bent as manau, kad vyrai daznai kompleksuoja del smulkmenu, pvz. jau siek tiek ka skauda ir baisius ligonius vaidina (turiu omeny, kai kuriuos vyrus, o ne visuma) arba ka nors ne taip pasakei, tai nezinia kiek kartu klaus, ka turejai omeny..arba neduok Die, ka suplesei netycia is jo drabuziu ar istampei ka, tai nezinia koks pyktis sukyla..na bet velgi tai budinga tik tam tikriems vyrams :huh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na nezinau, priklauso nuo vyru..bent as manau, kad vyrai daznai kompleksuoja del smulkmenu, pvz. jau siek tiek ka skauda ir baisius ligonius vaidina (turiu omeny, kai kuriuos vyrus, o ne visuma) arba ka nors ne taip pasakei, tai nezinia kiek kartu klaus, ka turejai omeny..arba neduok Die, ka suplesei netycia is jo drabuziu ar istampei ka, tai nezinia koks pyktis sukyla..na bet velgi tai budinga tik tam tikriems vyrams  :mda:

na taip.va kai serga ,manu dauguma vyru vaidina dideliais ligoniais..gal kartais per daug kompelksuoja del paparstu dalyko,o veliau mum priekaistauja nes jiem kasnors atrodod kvaila

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na nezinau, priklauso nuo vyru..bent as manau, kad vyrai daznai kompleksuoja del smulkmenu, pvz. jau siek tiek ka skauda ir baisius ligonius vaidina (turiu omeny, kai kuriuos vyrus, o ne visuma) arba ka nors ne taip pasakei, tai nezinia kiek kartu klaus, ka turejai omeny..arba neduok Die, ka suplesei netycia is jo drabuziu ar istampei ka, tai nezinia koks pyktis sukyla..na bet velgi tai budinga tik tam tikriems vyrams  :mda:

Na bet juk eia ne kompleksai ka i?vardinai :hm:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as manau kad vyrai kompleksuoja daznai jeigu tarpukoji neviskas tvarkoje :geda:

dar jeigu jie nori pasirodyti kruti arba drasus,o is tikruju nieko ypatingo nera.

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visu pirma tai gal neklabam daugiskaita ok? :) Nes man tai labai per nervus eina... :)

Kaip kažkas minėjo jog bijom skausmo, na nežinau aš asmeniškai nepasakyčiau kad labai bijau, skausmą galima valdyti... Aišku nemalonus jausmas, bet to stengiuosi neparodyti, o prieš kuno refleksus nevisada pasišakosi... Nemėgstu dantistu kaip ir daugelis vyru manau... Nes kai tik nueinu tai puse dantu išrauna, kita karta puse užpliombuoja nu žodžiu... :)

o as manau kad vyrai kompleksuoja daznai jeigu tarpukoji neviskas tvarkoje :P

dar jeigu jie nori pasirodyti kruti arba drasus,o is tikruju nieko ypatingo nera.

Svaime suprantama, kad dėl to vyrai kompleksuoja...

Na dėl krutumo tai geriau kartais pabuti ramiai, nei bandyti kažka šustro padaryti, nes tai kartais atrodo kvaila ir vaikiška...

Na kokiu aš čia dar kompleksu turiu reik pagalvot :hm: Bendravimo, išvaizdos, kuno sudėjimo nes mažai sportuoju pastaruoju metu tai nekoks vaizdas... Ai nu gal ir užteks nebepasakosiu daugiau... :D

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na kokiu aš čia dar kompleksu turiu reik pagalvot :hm: Bendravimo, išvaizdos, kuno sudėjimo nes mažai sportuoju pastaruoju metu tai nekoks vaizdas... Ai nu gal ir užteks nebepasakosiu daugiau... :)

na saunu kad pats pripazysti :)

o gal kada ir pasirodysi (fotogalerijoje) :) :P

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
na saunu kad pats pripazysti :)

o gal kada ir pasirodysi (fotogalerijoje) :hm: :P

Nu gal kada ir pasirodysiu... Bet šiaip neturiu aš nuotraukų beveik, tai kai bus kokių normalesniu tai gal ir apsireikšiu...

Neiki prieky manęs,

Nes galiu nepasekti.

Neiki man iš paskos,

Nes galiu nenuvesti.

Tiesiog eiki greta

Ir būk mano draugas.

Albert Camus

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nežinau ar čia priklauso kompleksui,tačiau pastebėjau,kad labiausiai vyrai pasimeta kai pasakai:mums reikia rimtai pasikalbėti :doh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ypac jeigu yra prisidirbe :doh:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na nežinau ar čia priklauso kompleksui,tačiau pastebėjau,kad labiausiai vyrai pasimeta kai pasakai:mums reikia rimtai pasikalbėti :tongu:

Na cia tai geras pastebejimas , nes istiesu taip ir yra :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o ka stiems vyrams daugiau ir belieka :super:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.