Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Odos priežiūra

Rekomenduojami pranešimai

Jaunoms mamytėms dažnai kyla klausimai, kaip prižiūrėti naujagimio odelę, kaip gydyti iššutimus.

Aš pati namuose visuomet turiu kremo Linola Fet N, kuriuo tepu dukros odelę.

Kokias priemones jūs naudojat?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as tai naudoju cinko tepala,gaminama vaistinese :super :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano anyta yra vaistininkė. Ji sakė, kad tepalus su cinku reikėtų kuo rečiau naudoti, tik tada, kai tikrai labai reikia. Nes jis turi ir šalutinį poveikį.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano maziaus odele labai issausejo, kojos, rankos tokiais pletmais net, tai tepu essex tepalu tai lyg padeda, gal zinote kokius geresnius tepaliukus kurie padetu isgydyti odele, su harmoniniu kazkaip nenoriu tepti, jei dauges tu paberimu, reikes pas gydytoja pasirodyti. :schmoll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Rekomenduoju Linola Fet N.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Mano anyta yra vaistininke. Ji sake, kad tepalus su cinku reiketo kuo reeiau naudoti, tik tada, kai tikrai labai reikia. Nes jis turi ir ?alutina poveika.

mano tai mama vaistininke,ji pati ta tepaliuka pagamindavo,ziurint kiek ten to cinko turbut,bet sita tepaliuka nuo seno visi naudodavo naujagimiu uzpakaliukams.

o ir naudoti teko per du menesius gal keturis kartus,visus paraudimus iskart nuima.o dabar mano vaikui tuoj trys menesiai ir jau praktiskai nieko nereikia naudoti.paguli sau laikas nuo laiko pliku uzpakaliuku,man atrodo cia patys geriausi vaistai :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ne visiems tik oro vonių užtenka. Mano dukra gimė truputį pernešiota. Gydytojas iškart pasakė, kad jos oda labai sausa. Ir štai treti metai pastoviai turiu visą kūnelį tepti kremu. Ypač rankytes ties alkūnėm.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Žinau, kad nepigus. Pigiausias jis Antakalnyje, buvusioje spec.ligoninėje esančioje vaistinėje. Ten kadangi yra alerginių ligų centras, šis tepalas su nuolaida parduodamas.

Tikslios kainos nežinau, nes mane anyta aprūpino. Gal 15 tūbelių nupirko.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nuo issutimu naudojau Sudocream :hm: tik nezinau ar jo yra lietuvoj. Beje tik karta buvo issutes dar ligoninej nuo serveteliu. Geriausia siltu vandenuku nuprausti kiekvienakart keiciant, patepti aliejuku ir super.

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ne visiems tik oro vonių užtenka. Mano dukra gimė truputį pernešiota. Gydytojas iškart pasakė, kad jos oda labai sausa. Ir štai treti metai pastoviai turiu visą kūnelį tepti kremu. Ypač rankytes ties alkūnėm.

oij kaip nefainiai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.