Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Tėvų susirinkimai

Rekomenduojami pranešimai

Ar vaik?tot a tevo susirinkimus? Kaip jie jums patinka?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano tevai vaiksciodavo i manuosius, tai ir as i savu vaii susirinkimus ir vaiksciosiu, ir domiesiuos :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai niekaip nepavyksta i?sisukti-tenka eiti.Bet aplamai nesuprantu,kas tokia nesamon? sugalvojo.jei vaikas su problemom-tada gal jie reikalingi,o ?iaip trai kai nueini,kai paklausau dviejo valando paskaitos apie paauglio problemas,tai gyventi nesinori.Ir kiekveina karta i?einu su mintim,kad daugiau a tokius renginius niekada gyvenime neisiu.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man patinka vaik?eioti a savo vaiko susirinkimus. Bet labai nepatinka eiti a tevo susirinkimus kaip mokytojai- butinai atsiranda mamyeio, jaueianeio malonuma akis padraskyti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Va tokios mamytes tai labai u?knisa.Per viena susirinkima tai net tevai vienai tokiai liepe u?sieiaupti.JOs dukrele per pietus gavo viena de?rel?,o sunus-dvi.Tai toka vajo ji pakele,kad prisiminti nemalonu.Gali namie to de?relio pripirkti,o ne mokytojai akis draskyti.Lygtai mokytoja valgyklos darba gali reguliuoti.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tevo nuomone, mokytojai viska privalo reguliuoti...Net u?pakalyje akis turi tureti ir sekti, kad jo vaikas buto saugus...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visada dalyvauju Teveliu susirinkimuose, duomiuosi kaip mano mergaite mokosi, kas sekasi kas nesiseka ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visada dalyvauju Teveliu susirinkimuose, duomiuosi kaip mano mergaite mokosi, kas sekasi kas nesiseka ir t.t

manau kad kiekviena mama ar tetis turetu irgi taip rupintis ir dometis, isties pagirtina :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As taip pat visada vaikstau i teveliu susirinkimus. Kaip ir Zaneta domiuosi kaip sekasi mano vaikeliui.

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nenueinu tik tuomet jei tikrai negali,ta?iau tai b?na labai retai.Man susirinkimai patinka,juk ne visk? gali su?inoti i? pa?ymių knygel?s

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

bėda dažniausiai tėvų susirinkimų yra ta, kad ten dažniau susirenka tų vaikų tėvai apie kuriuos nieko blgoo lyg ir negali pasakyti, o va asmenų, kurių tėvai yra tiesiog pageidaujami paprasčiausiai neateina. žinoma gal dirba, iš darbo juk nebėgsti atsiprašinėt, kad į susirinkimą nueitum, bet nors tada galėtų po susirinkimo paskambinti mokytojai ir pasidomėti ar viskas gerai. o kam reikalingi susirinkimai? o kuris iš tėvų pats savo noru eina į mokyklą pasidomėti kaip sekasi jų vaikui, ar jis nieko neprisidirbo?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš pamenu, kad mano mama i susirinkimus eidavo tada, kada mokindavaus prastai(iki maždaug 8 klasės) na tas prastai,tai vidurkis7 būdavo :mirksiukas: tai tokiu atveju visada eidavo,niekada nieko nepraleisdavo :rolleyes: o kai jau susikaupiau ir vidurkis šoktelėjo iki 8 , 9 , tai niekad neeidavo(nors pati prašydavau,juk smagu,kai mokytojai pagiria) ;)

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.