Pereiti prie turinio
GEISTĖ

10 Dievo įsakymų

Rekomenduojami pranešimai

as kaip ir visi stengiuosi saziningai ir dorai gyventi, bet ir nuo paklydymu neapsisaugosi ir 10 dievo isakymu neapsaugoas.... :lol: :geda:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau Dievas mato kiek kas stengiasi :mirksiukas:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as kaip ir visi stengiuosi saziningai ir dorai gyventi, bet ir nuo paklydymu neapsisaugosi ir 10 dievo isakymu neapsaugoas.... :mirksiukas::mirksiukas:

visiskai tau pritariu :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
visiskai tau pritariu :mirksiukas:

aciu aciu aciu uz pritarima :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal kam atrodysiu keistai, bet as netikiu Dievu, bet stengiuosi gyventi pagal egzistuojancias morales normas.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Gal kam atrodysiu keistai, bet as netikiu Dievu, bet stengiuosi gyventi pagal egzistuojancias morales normas.

visai nekeista :doh: siais laikasis tokiu zmoniu vis daugeja :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dinariuk, esi tikra tuo?

man rodos, kad šiais laikais daugėja žmonių tikinčių į Dievą savaip.

ledi_x, o tu niekad netikėjai?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
dinariuk, esi tikra tuo?

tai tas savaip ir yra juk ne kiekvienas gali drasiai prisipazinti kad netiki arba tai gali padaryti tik tikru draugu rate :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai buvau vaikas, mociute vesdavosi mane i baznycia, man buvo idomu. Kai tekejau, buvau priversta eiti i pamokas, kad gautume sliuba, bet kad buciau kazka panasaus jautus, kad tikiu i Dieva - ne. Tikiu, kad yra galios, bet nepriskiriu ju Dievui.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tikiu savaip...

pvz., sliuba emiau katalyku baznycioj nors dusej visada esu provaslave... ir nematau tame nieko blogo :lol:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

/quote]

O man atrodo,kad daugeja zmoniu tikinciu i Dieva del akiu... :lol: Na,dabar apsimetineja...O kur jie anksciau buvo?Na tada tokie laikai buvo,prie baznyciu stovejo ir registravo kas eina,o paskui svarstydavo,bet juk savam bury galejai apie tai kalbeti...Pazistu gan artimu zmoniu,kurie apie tai tik dabar kalba...Na nezinau,gal tikrai tik dabar Dieva atrado... :lol:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as taip pat tikiu savaip... kartais norisi nueiti i baznycia ir tyliai ramiai pasedeti ten , kartais is viso neinu puse, metus, dvejus....

pazistu ir as tokius zmone, kur sovietiniais laikais tremdavo zmones i sibira, kankindavo, o dabar jie tokie pamaldus, kad slykstu ziureti i juos..... :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.