Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar patiko būti nėščiai?

Rekomenduojami pranešimai

Aga, jau kaip manoji spardydavosi :unsure: O ypač naktimis :hm:

Bet tai ir yra didžiausias malonumas :coffee:

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Aga, jau kaip manoji spardydavosi :sird: O ypač naktimis :sird:

Bet tai ir yra didžiausias malonumas :sird:

Maniške ir spardydavosi :sird:

Na ir šį karta ne kuo mažiau :coffee:

Pamenu man sakydavo,kad jei stipriai labai duodasi,tai berniukas, mergytes būna švelnesnes, dar vienu momentu pagalvojau,gal rimtai berniukas? O maniškis sako,nes pas mus bus šustra mergytė :hm: :D :super: tai dabar ir nelabai tikiu visokiais pasakymais :unsure:

Balanda,ar planuojate lyti? :sird:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Balanda,ar planuojate lyti? :D

Ne, neplanuojam, nes ir patys nelabai žinom ko labiau norime, ar mergytės ar berniuko :super:

Iš vienos pusės žiūrint, tai mano tėtis (su mama :sird: ) užaugino dvi dukras - mane ir mano sesę. Dabar sesuo turi dvi dukrytes, o aš vieną dukrytę. Taigi, seneliui, musiet, labai norėtųsi anūkėlio :coffee:

Iš kitos pusės žiūrint, mano vyras iš pirmos santuokos turi sūnų, tai gal ir norėtų dukrytės (manoji jam netikra dukrytė :unsure: ). Taigi, kad per daug nekvaršinti sau galvos, nusprendėm laukti tiesiog leliuko :sird::sird:

:sird: Tikiuosi, ilgai laukti nereikės :hm:

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pamenu man sakydavo,kad jei stipriai labai duodasi,tai berniukas, mergytes būna švelnesnes, d

netikiu ir as tokiais dalykais,nes manoji spardydavosi siaubingai,negaledavau niekur normaliai su autobusu isvaziuoti,nes visi zmones ziuredavo kas ten mano pilve darosi,nes judejo be perstojo ir spardydavosi-ojojoj. tik guzai issikdavo :unsure: :coffee::hm: :D o gime mergaite,tad netikiu kad pagal spardymasi galima nustatyti lyti vaikiuko, gal senoveje ir tuo tikedavo, o dabar matyt kiti laikai, kitas maistas ,kitas klimatas ir viskas verciasi aukstyn kojom :super::sird::sird:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tai tu dėl visa ko pradėk jau dabar foline rūgšti gerti :coffee: ji ir įtakos duoda :unsure: :hm:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tai tu dėl visa ko pradėk jau dabar foline rūgšti gerti :coffee: ji ir įtakos duoda :unsure: :hm:

Geriu jau apie porą mėnesių vitaminus moterims ir papildomai folio r. Vyrui irgi nupirkau vitaminų :D

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na siaip mano nestumas buvo lengvas , nebuvo nei supykine , neturejau jokiu problemu , bet ant pacio galo jau labai nervino tas pilvas , norejosi kuo greiciau pasimatyti su leliumi , o vat dabar kaip pagalvoju , atrodo kartais kad labai greit praejo , o kartais kad visa amzinybe tesesi :super:

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano nestumas nebuvo sunkus, tik paskutini menesi labai tinau, buvi inkstai atsake, bet ligonineje savaite pagulejau ir viskas tuo baigesi.

O kaip man patiko buti nesciai, tas pilvukas, vaikucio spyriai i pilvuka :super:

Tik vienas minusas nepatiko eit pas gydytoja :geda:

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visko buvo,bet man patiko,juk vaiko gimimas tai tikras stebuklas :rolleyes:

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man iki gimdymo liko mėnuo ir jau nekantrauju pamatyti savo spardūną (-ę). Mano pilvas didokas, tai šiek tiek vargina... Negaliu daug vaikščioti, nes pradeda skaudėti nugarą :rolleyes:

Šiaip nėštumas aplamai paėmus buvo lengvas, nepykino.

1.gif

1.gif

1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labas Balanda, kokios :super: naujienos :gele: Atrodo tik nesenai rasei kad planuote, o jau menesiukas liko :nestuke:

Kaip siaip laikaisi? Kur dingus buvai :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.