Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar mylit savo vaikų mokytojus?

Rekomenduojami pranešimai

Niekuomet savo mokinukams girdint nekritikuoju juos mokaneio mokytojo. Visuomet prie? Kaledas mokytojams ateikiu po saldainio de?ut?.

O jus ar mylit savo vaiko mokytojus?

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Saldainiu vaiko mokytojams neteikiu,bet dabartines klasio aukletojos man labai patinka.KIto mokytojo nesu maeiusi,bet i? vaiko neigiamo atsiliepimo apie mokytojus negird?iu.

O sunau pirmoji mokytoja-tai buvo ka?kas baisaus.Mane pastoviai susitabd?iusi kolidoriuje ji rekdavo per visa mokykla ji rekdavo,kad jis nesugeba mokytis,negabus,nieko nesupranta ir pan.Sunus jos bijojo,bet a? buvau nuo?ird?iai asitikinusi,kad suno tai u?grudins,ir jei jam namie bus sakoma,kad jis gabus ir protingas vaikas,to ir u?teks.Bet veliau mokytoja (mano akimis ?iurint) per?enge ribas,kai ta pata pradejo ai?kinti mano dukrai.Teko eiti pas direktorio skostis.Irtuo visos problemos pasibaige.Pas mano vaika atsirado staiga sugebejimas mokytis,dingo baime eiti a mokykla.

O dabar ta tvarka,kad apie atskiro vaiko problemas garsiai nelkalbama,o apie tai kalbama tyliai su konkreeiais teveliais,man labai patinka.

Gaila tik,kad pas suno prisiminimai apie pirma mokytoja nelabai kokie yra.Bet u?tat kokia nuostabi buvo jo antroji mokytoja,tai iki ?iol ja prisimenu,tiesiog etalonas,koks tureto buti pedagogas.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Reta, labai pana?iai buvo su mano sunum. Teko man ja perkelti a kita mokykla- kuo toliau nuo tos pabaisos, kuriai purtyti vaika yra savaime suprantamas dalykas...Beda ta, kad i? vaiko pasamones to siaubo, kura jis patyre, nei?trinsi...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visas vaiko mokytojas megau ar mums pakliuva tokios fainos :pack2_thumbup[1]: ?iemet kaledoms vaiko mokytojoms padovanojau po Sarmos dovano eeka .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskaieiau apie sarmos eeka,ir prisiminiau,kad ir pas mus kai tevo komitetas renka pinigus visokiems dalykams ,tai irgi meto gale perka mokytojams dovaneles-pernai pirko sarmos eekius.Kai tokios nuostabios mokytojos dabar pas mano vaikus,tai a? labai u? tokias dovaneles.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:hm: dovaneles tarsi paskatinimas mokytojams "nepasisiukslinti" :)

bet manau kad jei yra uz ka, tai kodel gi ne :hm:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
:) dovaneles tarsi paskatinimas mokytojams "nepasisiukslinti"  :hm:

:doh did?iausia nesamone toks mastymas . Jie irgi viso labo tik ?mones , o jei kiti teveliai nesugeba net lituko paaukot dovanelei kaledinei viena kart metuose pagaliau , visi nusipelno dovano i? kaledo senio . Man tiesiog buvo geda u? visus tevus ir padovanojau nuo sav?s dovanel? , negi eisiu i?maldos i? jo pra?yt kad duoto lita :hm:

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man patinka mano pradinuko mokytoja,bet dovano klausimas man toks dviprasmis. Kaip rasti riba, kai dovanojame i? dekingumo, o kada tik noredami asiteikti, nes to ?mogaus rankose muso vaiko ateitis. Noriu padekoti mokytojai mokslo meto pabaigoje, o ne pirmai progai pasitaikius, nes mums teko jau pamaloninti Mokytojo dienos proga, per Kaledas ir dar tikrai bus ne karta. Mieliau pakovoeiau u? mokytojo algo padidinima. Pati dirbu ?vietimo sistemoje ir jau pradedu galvoti apie kita darba, nes neprasimaitinu.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mums taip jau susid?st?,kad dukr? mok? dabar s?nų moko ta pati mokytoja.Ji tikrai grie?ta,reikli gal kartais net priekabi :) ta?iau vaikus moko puikiai .A? ja labai d?iaugiuosi :P

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

mano pradinukės mokytoja, buvusi mano vaikystės draugė.... mes kartu žaisdavom su lėlėmis, todėl aš ja gerai pažystu ir tuo dziaugiuos :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Deja ,ne.Nes manau,kad ji kaip pedagogė yra niekam tikusi.Tik laukia,kada išeis į penciją ir viskas.

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.