Pereiti prie turinio
kicule

Ar davė ko nors naudingo forumas?

Rekomenduojami pranešimai

Smagu,kad jaukiai jautiesi cia... :flowers:

Na ir as pasisakysiu... :flowers: Dave nauju draugu,nors ir virtualiu,bet draugu.Dave pramoga padedancia leisti laika namie su dukryte.Dave photoshopa :flowers: .Ten daug ko ismokau... :flowers:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Sis foriumukas man pats fainiausias kiek esu kur buvus prisiregistravus tai greit is ten dingdavau, o cia man malonu bndrauti, galima ir pabendrauti ir ismokti ir issipasakoti.

Super forumas

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai malonu Regina, man taip pat labai malonu su tavim bendrauti :rolleyes: ;) :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Sis foriumukas man pats fainiausias kiek esu kur buvus prisiregistravus tai greit is ten dingdavau, o cia man malonu bndrauti, galima ir pabendrauti ir ismokti ir issipasakoti.

Super forumas

pritariu tau tik as pastaruoju metu laiko nebeturiu siam forumui ir tokiam malonumui cia pabuti :rolleyes:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dave ir labai daug !!!! :D

Visu pirma norecaiu visom merginom padekoti , uz labai aiskias pamokas su fotoshopu , uz kantrybe ir kad ismoek juo naudotis :rolleyes::super::super::super::super: :wub1: :hm: be jusu vis dar neturecaiu spalvingu nuotraukeliu ;)

ir siaip manau visos cia yra labai draugisko ir fainos merginos :D

kur kituose forumuose , labai daznai buna uzgauliojimai nepasitenkinimai irisa kita :D

Didžiausia laimė gyvenime - Žinoti kad esi Mylimas ...d5ebf1bd2b930f069fe8801562d2a971.gif

Pati Gražiausia daina pasaulyje :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Labai malonu skaityti jusu grazius zodzius ;) :lol: :doh: Aciu ir jums, kad isijungete i musu buri, mums taip pat labai malonu bendrauti su jumis :victory: :D :flowers: :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai daug ka duoda malonus bendravimas ir supratingumas, nes daugumoje forumo to nera :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pamegau zaliaja arbata :flowers: Buvo toks nusistatymas,kad ji neskani.Forume apie ja kazkada kalbejom ir pabandziau.Dabar kava stovi nevartojama,nes ir vyras tik zaliaja arbata geria(labai retai kava susigundom) :unsure:

Dovanėlė

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vai geras, man tai irgi jin atrodo neskani,todėl spintelėj tik praplėštas pakelis stovi nenaudojamas,o va kava, tai jooo..... :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man anksciau irgi tik kava egzistavo, o dabar prisipirkus 3 rusiu arbatos.Tuoj reikes vel apsilankyti parduotuveje.Kitas rusis pabandyti.Ir cia tik forumo deka :unsure:

Dovanėlė

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ar davė jums ko nors naudingo forumas? :rolleyes: :)

sis forumas kol kas ne

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.