Pereiti prie turinio
kicule

Ar davė ko nors naudingo forumas?

Rekomenduojami pranešimai

tikrai pritariu ir aš kad čia daug daug geriau nei SM :D :D :D

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Man davė tai, kad mokausi bendrauti su tais, kuriuos mano nuomonė, nesutampanti su daugumos, nervina. :D

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš nesuprantu, kodėl reikia nervintis jei tavo nuomonė nesutampa su kitų, ar kitų nuomonė nesutampa su tavo :D juk kiekvienas mes turim savo nuomonę

Dovanėlėflow9.giflabas.gifgrom.gifkonnsultantas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

esufainuole.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš nesuprantu, kodėl reikia nervintis jei tavo nuomonė nesutampa su kitų, ar kitų nuomonė nesutampa su tavo :D juk kiekvienas mes turim savo nuomonę

Tiesiog kartais nusibosta aiškinti, kad esi ne dramblys ar begemotas ir kalbi tai, ką išmanai :D

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

GEISTE, kalbi dabar apie mane turbut :lol:

Negerai jei taip manau, nes kiekvienas pasisako butent apie tai ka mano ir gal pasielgtu tam tikroje situacijoje :lol:

Esu labai "uz" uz bet kokia nuomone ar pataryma :D

Ir nera turbut dar nei vieno forumo, kur bendrauti ir tik pritartu vieni kitiems :lol:

:D :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Supermamoje man duoda banus už mano nuomonės turėjimą :D Kiculė kol kas dar neišmetė :D

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Dar nepasiteike matyt :lol: Turiu omeni ner uz ka baninti :D

Kaip jau minejau, gerbiu kiekvieno nuomone :D

Ir manau kad daugelis man pritars :D

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Merginos nepulkit taip Geistės, kiekviena turim savo nuomonę kiekvienu klausimu tai ją ir išreiškiam, visos kitos(tame tarpe aišku ir aš) visose temose reiškiamės taip kaip suprantam o Geistė kaip ji, tai nereiškia kad kieveinoje temoje ji tai akcentuoja.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kas cia ja puola?????????

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Zinoma Kicule as pritariu :D

Beje, labai saunus forumas, visai smagus bendravimas cia, aisku buna ir repliku ir visko, bet naturoi ju irgi netruksta, bet visos labai draugiskos ir puikios pasnekoves. :kadaryt:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kiekvienas turim savo nuomone ir ji nebutinai turi sutapti su kito... tik nuo zmogaus priklauso kaip jis ta nuomone priima :kadaryt:

o vienokiu ar kitokiu repliku visur buna, tiek virtualiuose pokalbiuose, tiek gyvenime

o sm tai...

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

is tiesu, as daugiau laiko praleidziu prie kompo, nei susitinkant su draugemis :kadaryt: ir tai mane kartais labai neramina zinokit, bet kad taip sunku susibegti papliurpt, tai viena negali tai kita vaikiuko neturi su kuom palikt, tai kitai nuotaikos ner ir t.t.

o virtualioj aplinkoj kazkaip net lengviau, isijungi kompa, ilendi i foruma ir matai, kad ne viena esi, daug sielu smirinejanciu ir pliurpi, mintis destai, gali pasitart, uzjaust, paguost :) :)

o kas Labiausiai dziugina, kad gali bendrauti su zmonemis kurie gyvena toli :singer: :D

O kad reikia Gerbti kito nuomone, tai tiesa ir ner ko pykti, jei kazkas kazka kazkam pasake, galbut tuo metu nebuvo nuotaikos pas viena ar kita, ar nuomones nesutapo, as niekados nesikisu per daug i diskusijas, jei matau, kad mano nuomone skiriasi vienu ar kitu klausimu, nes zinau, kad neuuzgincysiu kito minciu :D tuom gyvenimas ir idomus, kad jame skirtingi zmones gyvena

Dovanėlėflow14.gifflow14.gifforumo%20simpatija.gifmylimas%20autorius.gif

kryste2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.