Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Ar valgo mėsą?

Rekomenduojami pranešimai

Na mes turbut mesedziai :coffee: ,mano didzioji mergina megsta mesiskus patiekalus isskyrus cenakus ir siaip riebesnes mesytes kur jau gerokai matosi lasinukai .Mazajai jau pora savaiciu kaip itraukiau paukstiena ir versiena i valgiarasti -apetitu nesiskundzia ;)

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

tfu tfu tfu mano mažoji irgi mėgsta mėsytę, apskritai mėgsta viską ką ir tėvelis, tai tik man belieka prie jų abiejų prisiderinti ir gaminti mėsiškus patiekalus, bet kartais gauna ir žuvies, tia taip pat suvalgo, svarbu kad maistais būtų šviežias ir būtinai reikia majonezo arba pomidorų padažo ar grietinės, kitaip nevalgys

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mėsos tik duok, labai valgo :rolleyes:

S4300002.jpg.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manajai nėra ką vakgyti, jeigu patiekalas būna be mėsos. Kasdien jai jos reikia.

8c837d9c8540.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai šaunu :cray:

Mano vyresniuoji tai labai jau problematiškai vaigo, o va mažė visai kitaip .... ir mėsyte labai jau patinka :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manoji iki siol nelabai megsta mesos gaminius.... verciu ja valgyti....graziai ikalbu.....

bet siaip jei ryte blyneliai su desrele iskepti,tai ji sakys- nenoriu sasyskos :rolleyes:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sunus darzelyje valgo, o namie nea ;)

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_vaik3-slank.gif_time_1111010400_time2_1214946000_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Valgom ir dar kaip, jaučiu be mėsos tikrai būtų sunku :)

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.