Pereiti prie turinio
ewerra

Ar naudojote epidura?

Rekomenduojami pranešimai

Panaši situacija ir pas mane buvo :flowers: prašiau epidurą tada kai saremiai labai stiprus buvo, dar biški ir niekas man jo nedarytu ...

Turiu ir aš problėmu su nugara, maniau gal nuo epiduro. Bet pasirodo kad tokias pat problėmas su nugarą turi ir tuos mamytės kurios nenaudojo apiduro.

Po neštumo nugaros raumenis buva labai nusilpe ir jos reikia labai, labai intensyviai stiprinti :ninja: dėl to ir pasitaiko nemažai problėmu.

Plius šiek tiek mano stuburas kripsta, tas taip pat turi įtakos, dėl nugaros skausmu.

Antrą karta taip pat naudojau epidurą :D

Na jei ir be epidūro gimdžiusioms nugarytę paskauda, tai kažkiek nuraminai, nes aš viską suverčiau tik jam.

O šiaip po gimdymo vos praėjus pusantro mėnesio dvi savaites kasdien (darbo dienom) ėjau į masažus, kur išjudino visus raumenis, nudaužė pilvą ir iš karto po masažų kurso (buvo du mėn po gimdymo) pradėjau sportuoti - 4 k per savaitę treniruoklių salėj po pora val. Taip intensyviai sportavau keturis mėnesius, paskui dar beveik du metus (iki sugrįžimo darban) pastoviai sportavau 3 k/sav. Taip kad ne tik nugarytė, bet visa buvau sutvirtėjusi bei puikios fizinės formos kaip niekad anksčiau gyvenime. Norėčiau, kad ir po antro pavyktų taip susiorganizuoti, nors su dviem vaikais jaučiu bus gerokai sudėtingiau.

Tai kaip suprantu reikia labai labai tave sveikinti, ar ne? :flowers: :flowers:
As irgi taip supratau kad jau reikia sveikinti Nijoliux.....su tokia nuostabia naujiena.....

o as be apiduro kentejau ,bet kaip jau strigo mazutis tai cezari dare....o si syki tai tik cezari planini noriu....o kaip bus pats Dievulis zino.... :flowers:

Dėkui dėkui, gerai supratot, mano smagios istorijos pradžia temelėje apie kontraceptikus :flowers:

Dovanėlė forumo%20simpatija.gif

nijoliux1.gif

ok11.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Na jei ir be epidūro gimdžiusioms nugarytę paskauda, tai kažkiek nuraminai, nes aš viską suverčiau tik jam.

O šiaip po gimdymo vos praėjus pusantro mėnesio dvi savaites kasdien (darbo dienom) ėjau į masažus, kur išjudino visus raumenis, nudaužė pilvą ir iš karto po masažų kurso (buvo du mėn po gimdymo) pradėjau sportuoti - 4 k per savaitę treniruoklių salėj po pora val. Taip intensyviai sportavau keturis mėnesius, paskui dar beveik du metus (iki sugrįžimo darban) pastoviai sportavau 3 k/sav. Taip kad ne tik nugarytė, bet visa buvau sutvirtėjusi bei puikios fizinės formos kaip niekad anksčiau gyvenime. Norėčiau, kad ir po antro pavyktų taip susiorganizuoti, nors su dviem vaikais jaučiu bus gerokai sudėtingiau.

Na taip, manau tikrai nugara tada turetu but gerai pastiprinta.

Cia daugumos moteru problema ir tikrai ir tu kurios be epiduro gimde :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Is pradziu galvojau, kad nereikes, bet gydytoja patare darytis epidura ir nesikankinti. Po gimdymo jokio poveikio nebuvo, praejo nuskausminimas ir viskas, nugaros neskaudejo. O gimdziau tai be jokiu skausmu net ir paskutinemis valandomis nieko nejauciau, nes gerai suveike nuskausminamieji. Gydytoja su akusere uz mane pagimde o as tik pagulejau ir pastenejau nieko nejausdama.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Pirma vaiką gimdžiau su epidūrine o antra be :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gimdžiau su eipdūru ir antrą taip planuoju taip pat gimdyt :) poveikio man jokio pogimdyvinio nepasireiškė. O gimdymą prisimenu kaip gražią pasaką ;) Jaučiau didelius skausmus, bet jie nebuvo tooolie plėšantys kaip kad gimdant natūraliai. Leliuką išstūmiau pati, sako kojos aptirpsta po nejautros labai, o aš jas pakankamai gerai jaučiau.

taitikas.jpg

Juokis pro ašaras, nes gyvenimas per trumpas liūdėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip,pirmam.Antram,ne.

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Neprireikė, o ir taip lengvai gimdžiau :flowers:

Dovanėlėflow9.gif

zinule.gif

--------------------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ooooooo nugara labai skoudejo,vyras prase kad man duotu epidura bet man nedave, vyras ir geri seselei masazavo man nugara.ir gana greitai pagimdziou :rolleyes:

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ksiusa o kodėl nedave tau epiduro?

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gimčiau su epiduru, jokių skausmų nejutau. Jei nenutirpusi apatine kuno dalis, tai butu viskas ciki. Tas kiek isgasdino, isdrisau atsistoti beveik po paros medinem kojom. Kita karta nezinau ar gimdyciau su epiduru, gal priklausytu nuo situacijos. Bet visai nesigailiu, bent gimdyma prisimenu, kaip visai nebaisu ir neskausminga dalyka :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.