Pereiti prie turinio
Snapė

Auskarai

Rekomenduojami pranešimai

Ar ne?iojate auskariukus? Kuriose vietose turit?

A? tai turiu tik ausyse, po viena skylute. ?iaip visad ne?ioju auksinius, nes kiti metalai netinka. Bet atsibodo jau ir tas auksas :doh , tai dienom asiveriu kitokius, naktim auksinius.

Dabar labai pradejo patikt ilgi, kabantys auskarai. Tai kasdien vis kitokius deduosi :grin:

O kokius jus megstat?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

as nesioju ausyse.vienoje vienas kitoje 2 ..taciau pavasari zadu dar i ausyte 1 arba 2 auskariukus isivert ir i bamba ,nes labai grazu man :geda

seip nakti taip pat nesioju auksinius,o diena kitokius..man labai patinka su ivairiom akutem,akmenimis ,nelabai ilgi .

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Prasiveriau ausis 16-os meto. Man taip agriso visi tie auskarai... Asiveriu tik retkareiais auksinius, kad skylutes neu?gyto...O dabar dar ir todel negaliu ne?ioti, kad tukra kasdien ausis tampo. Jei asiveriu auskarus, turiu tuojau pat juos i?siverti, nes gali i?ple?ti...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Jei asiveriu auskarus, turiu tuojau pat juos i?siverti, nes gali i?ple?ti...

Iseitis:mazi auskariukai prie pat ausies.

As turiu 3 auskariukus per abi ausis.Nesioju "ratukus" ir viena prie ausies.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal kas t urite bamboj auskara.ar pazystat kas turetu,nes labai man idomu ar greit gyja ar kompilikaciojs ddaznos ir t.t

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as ir megstu ilgesnius, kaip Indre sako kabancius auskarus :unsure:

simple_girl, kiekvienam invidualiai buna, mum pasakyt butu sunkoka, vieniem lengviau kitiem sunkiau :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as ir megstu ilgesnius, kaip Indre sako kabancius auskarus :whistling:

Bambyna, o kokio ma?daug modeliuko megsti?

A? tai visokius kurie kabo ir blizga(kaip varna :geda ). Megstu dar ir rynkes labai :bigsmile:

Redagavo Indre

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal skambes ir keistai, bet a? neturiu auskaru niekur.. :pack2_thumbup[1]:

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? irgi niekur neturiu auskaro..

Kai buvau paaugle ir visos auskarus veresi, man pripasakojo, kad visai neskauda.. nu kaip bites agelimas :lol: , sakiau aeiu nereik :geda .. o dabar jau ir nesinori :lol:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man teko kartu su paaugle dukra kartu prasiverti ausis, kad mokeeiau pri?iureti ir patarti. O dabar galime keistis auskaro atsargomis. :)

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? tik ausytes savo prasiverusi. Galvojau ?a menesa prasiverti bamba, bet... Ilgokai kalbejausi su pa?ystama kosmetologe, ji pataria prasidurti pasibaigus vasaros sezonui, kadangi bamba gyja ma?o ma?iausiai 3 men., sake buna ir pusmeta, kartais ir visus metus gyja. Be to negalima lankytis soliariumuose, maudytis vonioje, baseinuose, taip pat vengti ka?kura laika sporto, nes labai skauda kai sportuoji. Taigi, a? nutariau bamba prasidurti tik rugseja.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

niu o as turiu bamboj auskariuka :schmoll: ir dar vienoj ausy 2, kitoj 3 auskariukus :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.