Pereiti prie turinio
salama

Picos

Rekomenduojami pranešimai

Nezinau,kokius padus pirkti saldytos teslos,kad nebutu storas padas ir kietas,kokius naudojate,o gal pacios kepate?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

?iandien kaip tik nusipirkau te?la picai, tik vandens tereiks ipilt... :bigsmile: dar neband?iau, todel galutinio rezultato ne?inau :hm::hm:

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai vaiko ma?iau turejau, picas pati kepdavau. Pada padaryti labai lengva. A miltus apili sauso mielio, druskos, vandens ir i?minkai. Viskas. A? net nekoeiodavau- rankom padarydavau blyna. Mano ?eimyna labiausiai megdavo pica su ?protais. :pack2_thumbup[1]:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pada seniau kepdavau namie...bet kaskaip laiko nera dabar tai nusiperku jau padaryta.bet kaskaip vistiek nelabai tos namie darytos..labai stori jau padai nelabai patinka.arba visai megstu daryti per visa skarda. blyna toki padarai is teslos kvadratini ir dedi kepti.tada labai didele pica..:closedeyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
?iandien kaip tik nusipirkau te?la picai, tik vandens tereiks ipilt... :closedeyes:  dar neband?iau, todel galutinio rezultato ne?inau :hm:  ;)

Tik nepamir?k apilti truputi aliejaus :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kai vaiko ma?iau turejau, picas pati kepdavau. Pada padaryti labai lengva. A miltus apili sauso mielio, druskos, vandens ir i?minkai. Viskas. A? net nekoeiodavau- rankom padarydavau blyna. Mano ?eimyna labiausiai megdavo pica su ?protais.  :pack2_thumbup[1]:

A? irgi tokia pat te?la darau, bet ji man gaunasi kieta :blink:

Tik nepamir?k apilti truputi aliejaus :blink:

aeiu :clap:

Ievute D.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

to Alda parasyk kaip gavosi is tos teslos :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

:doh :doh Tai kad neturiu kam kepti :piktas

Ievute D.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kada turesi? ir kodel dabar neturi? :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kada turesi? ir kodel dabar neturi? :hm:

Vyras tai i?va?iav?s :this[1]: :this[1]: , gal reik padru?kio pasikviest?? na teks pagalvoti :doh

Ievute D.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Teisybe, aliejaus apildavau. U?mir?au- seniai dariau. Visuomet pica darydavau didel?, per visa skarda. Na ir kas, kad storas padas? Man skaniau, kai storas. Plonos picerijo picos man neskanios...

Ka turi ?aldytuve atliekamo, viska sukrauni ant picos, dvi de?utes ?proto... Skanumelis. Jei kiek likdavo, paskui ?alta suvalgydavom. Skanu be galo. Jaueiu- reikes padaryti... :mirksiukas::mirksiukas:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man pica visada kepa vaikinas...pats daro ir pada ji tokia dieviska... bet as net neisivaizduojiu kaip ja daro..... :clap: :clap:

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.