Pereiti prie turinio
salama

Picos

Rekomenduojami pranešimai

Visada perku "Malsenos" misini picai :pack2_thumbup[1]:

 

Kepu dazniausiai tokias, visu ingridientu dazniausiai pagal skoni ir pries jos dedant nepamirst pada patept pomidoru pasta :mirksiukas:

 

1 variantas:

 

virta arba parukyta desra

sampinjoinai

pomidorai

virti kiausiniai

svogunai

Suris

 

2 variantas:

 

virta arba parukyta desra

Paprika

svogunai

pomidorai

suris

Marinuoti agurkai

 

:c060:


Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

pada visada darau ploną iš Malsenos mišinio picai

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

oj picu esu prikepus milijonas :D bet teslos pati niekada nedarydavu- galiu parasyti tik ingridientus,kurias dedame ant picu darbe :)

1. pada istepti pomidoru padazu, apibarstyti suriu siek tiek, sudelioti rukytos desros, poto vel uzberti surio ir vet sudelioti desra- tada kepti :)

2. ------------------------------------------------------------------, sudeti pomidorus, sampinjonus, paprika, svogunus ir apibarstyti suriu :)

3. ------------------------------------------------------------------, sudeti vistienos krutineles gabaliukus, paprika, sampinjonus, svogunus ir suri ant virsaus :flowers:

5. arba tiesiog pomidoru padazas ir daug surio :)

ir t.t. :D

skanaus :)


oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Tešla picai

 

250 g miltų

3,5 g sausų mielių (pusė 7 g pakelio)

150 ml vandens

1 a. š. druskos

1 a. š. cukraus

1 v. š. taukų (su kaupu)

 

Mieles sumaišyti su cukrumi ir šiltu vandeniu. Miltus persijoti su druska. Supilti vandenį su mielėmis ir užminkyti elastingą tešlą. Galiausiai įminkyti kambario temperatūros labai minkštus taukus. Iš viso minkyti reikėtų ne trumpiau kaip 10 min. Dėti tešlą į aliejumi išteptą dubenį, uždengti plėvele ir šiltai kildinti 1 - 1,5 val. Formuoti picą ir kepti iki 220° C įkaitintoje orkaitėje ~ 15 min.

 

P. S. taukų neturėjau, tad įpyliau kelis šaukštus aliejaus, bet reikės nusipirkti ir pamėginti su taukais – sako, kad gaunasi labai skani tešla...

 

 

as drau pagal si, laaabai skanu :flowers:

 

dar vienas, man taip pat labai skanus :

 

3 kiausiniai

3 saukstai miltu

3 saukstai majonezo

 

viska sumaisom ir pilam i inda, kuriame kepsim


Dovanėlėflow14.gif

 

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vyras parnese kuria diena kepimo akmeni, ir aisku dabar vis praso iskepti pica, idomu kepant ant jo gal koks "stebuklingas" receptas turi buti, gal kas nors bandet ant jo kepti?

reikia pabandyti iskepti, bet bijau kad pirmas blynas nebutu prisviles :lol:


Dovanėlėcompliment.gif

cec9e6c82f5c.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

su miltais picai.

aš tai visada padažą darausi pusę per pusę majonezo ir kečiupo, tada toks švelnus gaunasi. sūris, dešraa r kumpis, ir konservuoti ananasai. aš tai tik tokią valgau :)


Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifflow14.gifflow9.gifpinigai.gif

“… prisimink, kad ne praeitis ir ne ateitis slegia tave, bet visada tik dabartis.“

 

ok40.gif

gretutyte.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As tai kepu is sluoksniuotos teslos.

250g margarino,3 stiklines miltu,viska gerai kapojam peiliu,tada imusam 1 kiausini,biski idedam druskos ir ipilam 1 stikline vandens. Gerai ismaisom,iskaciojam blyna ir kepam. O idarus darau ivairius.


Dovanėlėmylimas%20autorius.gifcompliment.gifculinar.pngala.gif

Dalintis šiuo pranešimu


Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.