Pereiti prie turinio
Snapė

Sausa oda

Rekomenduojami pranešimai

O jo paskirtis drekinantis, ane?

Ra?o, kad dr?kinantis.

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

mano oda ir ziaurei sausa pleiskanoja nezinau koki krema naudot labiausiai sudrekina dove ir nivea bet labai riebi oda buna o kai uzsitepu krem pudra tai blizga veidas ir vistiek pleiskanu yra ant v eido jau uzkniso,nezinau ka daryt

1_14_6_956088000_6d65732076656465.png

1_10_134_967147200_4a555354554b4153.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jautrios, sausėti linkusios odos geriau neprausti vandeniu, o valyti kosmetiniu pieneliu

audrone1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš dabar naudoju tokį kremą, man labai tiko...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Mano oda, po persileidimo žiemą žiauriai nusausėjo. Išlipus iš vonios pasidengdavo visas kūnas vos ne pleiskanom tokiom. Ko aš tik nebadžiau, net gi riebiausias kūno sviestas super sausai odai, pagelbėdavo maximum 30 minučių, kol susigerdavo į odą. Dariau ir įvairiausias kaukes, ir gulėjau įvairiose voniose. NIEKO.

Būdama JAV nusipirkau amerikonų labai pamėgtos firmos VASELINE kremą-žele-aliejuką suusau odai skirtą iškarto po vonios, štai tokį vaselineintensivecarevitalizinggelbody-7.49.jpg. Ir ką po kelių kartų naudojimo atrodė įvyko kas neįmanomą, oda tapo nebe sausa, gražiai blizgėjo ir atrodė sveika.

Minusai, tik vienas, juo išsitepus ilgai oda atrodo blizgi tarsi išsitepliojus aliejum, bet labai švelni ir kvapni. Išsitepus visą kūną niekada nenorėdavau iškarto kažkur lėkt, nemalonus jausmas ir man bent jau vaizdas :brunette: bet per valandą laiko oda tapdavo matinė, švelni ir graži.

Apie šią linija galit paskaityti čia .

P.S. Vasara odos sausėjimo problema lyg ir buvo aprimus, bet pasireiškė vėl klaikiai atostogaujant, turbūt saulė, sūrus raudonosios jūros vanduo, baseino vanduo padarė savo. Visa laimė kad kad šį kremą-žele-aliejuką turėjau su savimi, o jis tuo pačiu ir išryškino gerokai įdegi, neleido odai luptis, kuri jau norėjo.

Iškarto buvau nusipirkus, truputį silpnesnio veikimo žele tos pačios firmos VASELINE Aloe Fresh štai tokį vaselinegel.jpg bet jis tinka tik visiškai normaliai odai, kuri nelinkus sausėti. Super malonaus kvapo, žele tekstūra lengvai tepasi, greit susigere. Mano odai jis tinka tik šiaip dienos metu padrėkinti problemiškas vietas kaip kad rankas, blauzdas, mentis.

Apie šia linija galit paskaityti čia

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Turiu žiauriai sausa oda. Neperseniausiai pastebėjau jog mane pradejo kaip ir berti labai o berimas panašus kaip buna nuo gyvunu alergija, nuvažiavau pas odos daktare patikrino išvada buvo berimas nebaisus ir neužsikrečia o būnet todėl kad atėjo žiema ir oda kuri ir taip sausa dar labiau išsausejo :mirksiukas: tai išraše kremuka ir žiauriai gera tepala Dexeryl, tikrai žiauriai geras, man ji naudoti reikia visą žiema o tepti galima i visas kūno vietas net ir veida..

Dovanėlėflow14.gif

image-26137.gif

line.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kuo mergičkos sausa veido odą tepate?

Aš vis dar su nivea. Išandžiau tikrai nemažai prof. kremu...Neatrandu sau tinkamo :gel:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

man nepakeičiami arba eucerin ,arba seba-med...Tai vieną perku,tai kitą...jau jokių bandymų nebedarau.

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.