Pereiti prie turinio
Bambyna

atstumas

Rekomenduojami pranešimai

Kai yra noro viskas imanoma. As draugavau su bachuru tris metus per atstuma. Ta prasme metus salia, o kitus du ne. Bet pasibaige taip, kad as susiradau kita uz kurio ir istekejau. Ah tas studentiskas gyvenimas :D

meter9930.png

meter5972.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

prisipazinsiu kad man atstumas buvo nelabai malonus.su savo vyru tuo metu su vaikinu buvom issislyre pusei metu nes jis isvaziavo i anglije ir ....nesakysiu :bigsmile:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
prisipazinsiu kad man atstumas buvo nelabai malonus.su savo vyru tuo metu su vaikinu buvom issislyre pusei metu nes jis isvaziavo i anglije ir ....nesakysiu  :grin:

nu pasakyk,taip suintrigavai ,tai dabar norisi zinoti :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

ir padariau neatleistina dalyka,bet atleido.viskas daugiau nesakysiu :bigsmile:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Įmanoma draugystė per atstumą(tik reikia pinigų kelionėms).Dar kartą įsitikinau.Mano draugė neseniai atšventė 5 metų draugystės sukaktį.Jis gyvena Prie Rygos,Uogrėje,o ji dabar gyvena Vilniuje...Ir viskas pas juos labai gražu... :)

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Įmanoma draugystė per atstumą(tik reikia pinigų kelionėms).Dar kartą įsitikinau.Mano draugė neseniai atšventė 5 metų draugystės sukaktį.Jis gyvena Prie Rygos,Uogrėje,o ji dabar gyvena Vilniuje...Ir viskas pas juos labai gražu... :)

aciu dievui kad pas juos viskas gerai,bet toks dalykas yra retenybe.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

wow, kaip miela skaityt tokius dalykelius... :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sveikinu zmones, kurie gali draugauti per atstuma ir linkiu jiems visa ko geriausia, bet pati asmeniskai negaleciau taip bendrauti..tiesiog esu toks zmogus, kad man mylimasis turi buti salia manes, nes tas laukimas, kol pamatysi vienas kita, mane zudo :) patyriau tai savo kailiu :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau, kad atstumas gali zmones isskirti bet tai priklauso nuo daugelio aplinkybiu. Dar yra svarbu koks stiprus yra abipusis rysys. Kai zmones nebuna vienas salia kito, negyvena vienas kito dziaugsmais ir rupesciais, kai bendravimas lieka tik telefoninis ar pan. tai issiskyrimui to ir tereikia, o jei dar trunka ilga laika tai naturaliai gaunasi, kad atitolsti vienas nuo kito.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O man atrodo kad kartais gal ir sveika :D Bet nezinai aisku kuom tai gali baigtis... ar santikiu sustiprejimu ar skyribomis, nes kartais pajutus per didele laisve taip pat ne i gera :geda:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O man atrodo kad kartais gal ir sveika :D Bet nezinai aisku kuom tai gali baigtis... ar santikiu sustiprejimu ar skyribomis, nes kartais pajutus per didele laisve taip pat ne i gera :geda:

Cia jau kaip loterijoje :geda: jei nezinai kuom baigsis, gal geriau netampyti katino uz usu :hm:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Cia jau kaip loterijoje :) jei nezinai kuom baigsis, gal geriau netampyti katino uz usu :D

Žmonės keičiasi. Kartais nereikia nei atstumo, kad žmogus nutoltų ir šalia būdamas. Visada ramiai saviškį išleisdavau su draugų kompanija, na forumiečių, bendradarbių. Vieną kartą pajutau, kad nebepatinka man tai. Išsisakiau. Jis tuoj pat nutempė mane į sekantį savo forumo meetą. Sudėtinga man buvo šalia žmonių, kurių visai nežinau ir specifinė jų domėjimosi sritis man menkai žinoma, bet atrodė į vakaro pabaigą jau jau pradėjau patogiai jaustis. O tada geriausia toj kompanijoj mano vyro draugė pasakė, kad nesąmonė temptis žmonas, nes tada žmogus net linksmintis negali. Visi sužiuro į mane. Nutaisiau šypseną ir kažkokį žvilgsnį, nuo kurio kiti puolė juoktis, o ta dama užraukė kažkaip savo kalbą ir tiek. ką norėjau pasakyt. O gi tai, kad pasijutau visai nebepažįstanti savo žmogaus. Jis buvo toks koks būna visada su manimi. O koksai jis būna tų draugų tarpe. Kaip jis linksminasi? Ar tai jau plyšys ar dar ne? Dabar sėdžiu ir klausausi savo intuicijos.

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.