Pereiti prie turinio
Bambyna

Mirties bausmė - už ar prieš?

Rekomenduojami pranešimai

As galvoju mirties bausme perbaisu geriau iki gyvenimo pabaigos uz grotu nors ziurint koks atvejis je si tema mane pacia paliestu ta nebezinau kaip butu

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

As uz mirties bausme..kai pasiziuri TV. tai baisu darosi,nuzudo,prievartauja ir lieka beveik be bausmes...atsedi pora meteliu iseina ir vel ta pati daro :mirksiukas: ;)

270987.gif

270989.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na kokiam Džekui Skerdikui gal ir galima,kuris jau 10 gyvybių atėmęs.KITA

MEDALIO PUSĖ,o kas vygdys tą mirties bausmę,juk ir jis taps žudiku.

NET GYVULIŲ SKERDIKAMS, NELEIDŽIA ILGIAU DIRBTI KAIP 2 METUS.

Po to jie išprotėtų,mirtys trenkia per protelį.Teko kažkur skaityti,kad budelius sunku išsaugoti, jiems nuolat keršija, nusikaltėlių draugai, o pats budelis turi gyventi anoniminį gyvenimą galiausiai pats nusižudo,VA TAIP

385864ad89a73b1431d1878d8d9ed828.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš už. jeigu žmkogus teisiamas už žmogžudystę (nu būtinosi gintis čia ne prie ko) , jis normlaus negrįš

manau, jeigu virš 10-15 metų sėdės, tai grįš ne žmogud.

kam tokius išlaikyti iš biudžeto?

geriau tuos pinigus atiduoti mokytojams, kurie mokys jaunąją kartą

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš už. jeigu žmkogus teisiamas už žmogžudystę (nu būtinosi gintis čia ne prie ko) , jis normlaus negrįš

manau, jeigu virš 10-15 metų sėdės, tai grįš ne žmogud.

kam tokius išlaikyti iš biudžeto?

geriau tuos pinigus atiduoti mokytojams, kurie mokys jaunąją kartą

AS NIEKAIP NESUPRANTU MOKYTOJEM KAS DABA TIE MOKYTOJEI NIEKO GERO NEISMOKINA O TIK SAUKIA DUKIT MUM PINIGU KOKE JIE TEISIA TURI REIKALAUTI MAN YDOMU PAPRASTAS STATYBININKAS TIEK GAUNA KIEK MOKYTOJEI DABA O KA JIS TAI FIZINY DARBA DIRBA O MOKYTOJEI TIK LIEZUVIU MALA OI KOKS SUNKUS DARNBAS NEREIK ISPYZDETI JIEM IR PER DAUG REIKALAUTI......[CIA TIK APMASTYMUI VISIEM]

GYVENIMAS GRAZUS TIEM KURIE PASTOVEI SYPSOSI......

TAD SYPSOKIMES IR DZIAUKIMES GYVENIMU...........

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
AS NIEKAIP NESUPRANTU MOKYTOJEM KAS DABA TIE MOKYTOJEI NIEKO GERO NEISMOKINA O TIK SAUKIA DUKIT MUM PINIGU KOKE JIE TEISIA TURI REIKALAUTI MAN YDOMU PAPRASTAS STATYBININKAS TIEK GAUNA KIEK MOKYTOJEI DABA O KA JIS TAI FIZINY DARBA DIRBA O MOKYTOJEI TIK LIEZUVIU MALA OI KOKS SUNKUS DARNBAS NEREIK ISPYZDETI JIEM IR PER DAUG REIKALAUTI......[CIA TIK APMASTYMUI VISIEM]

Va cia tai as galiu gincytis...Nesutinku su tavimi...Tik tema ne ta-tad palieku...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiems zmonems kurie be jokio gailescio nuzudo kita zmogu geriausias atlygis mirties bausme

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taip. Tikrai, kad geriausias. Bet ar mes norim, kad jam būtų gerai? :essen:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o as pries!!!! Kas jam nuo to??? o stai bausme iki gyvenimo pabaigos uz grotu gerai!!!

aš už.jeigu žmkogus teisiamas už žmogžudystę (nu būtinosi gintis čia ne prie ko) , jis normlaus negrįš

manau, jeigu virš 10-15 metų sėdės, tai grįš ne žmogu

ne visi gryzta tokie ir nevisi yra islaikomi is biudzeto! Jie tik gryzta su pazeista psihika,bet kada gali pratrukti,jei tycia ji "uzkabinsi".... sakau,nes zinau... turiu gyminej toki,jis auksinis zmogus,begalo ji myliu...

Dovanėlėmenas.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gifVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o stai bausme iki gyvenimo pabaigos uz grotu gerai!!!

O as nenoreciau kiekviena karta mokedama mokescius galvoti,kad uz mano pinigus jis gyvena sotus ir patenkintas.Nebent tai butu kokia vienute,be jokiu tv,kompu ir ivairiu malonumu...

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

As uz mirties bausme, kam sert dar toki, kuis myriop pasiunet ne viena. :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as irgi manau kad reikia mirties bausmes nes tikrai yra daug nusikalteliu kurie verti to nes padaro tokiu nusikaltimu apie kuriuos net baisu kalbet

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.