Pereiti prie turinio
Bambyna

Mirties bausmė - už ar prieš?

Rekomenduojami pranešimai

kaip visada:kiek zmoniu,tiek nuomoniu..

as tai manau ,kad nera apsurdiska atimti zudikui gyvybe.nes juk jis kaskam padare ta pati ,bet is blogos valios..galbut ir priezsties neturejo .o mes norim ji nuteisti ,nes jis padare bloga kitam .bet juk tai darydami negalvojame,kad jis vargsas zmogus ir mes atimsim jo gyvybe.atimsim ne uz nieka.o uz kita zmogu..

o kaip gi nuzudytojo artimiesiems jaustis ?negi manot ,kd jiem neskaudu ir jie nenoretu ,kad butu ivykdyta mirties bausme ?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o kaip gi nuzudytojo artimiesiems jaustis ?negi manot ,kd jiem neskaudu ir jie nenoretu ,kad butu ivykdyta mirties bausme ?

na yra žmonių, kurie ir už mažesnius nusikaltimus norėtų, kad kaltininkui būtų įvykdyta mirties bausmė... čia, manau, jausmais nereiktų vadovautis...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal pasirodysiu kategoriska, bet mano supratimu: galva uz galva, jei tycia isprievartauja o po to uzmusa tai ir ji reiketu taip pat isprievartauti ir uzmusti :) . Isimtys - nelaimingi atsitikimai, bet jei zmogzudys turi tiksla uzmusti, man nesuprantamas dalykas koks gali buti jam pasigailejimas ir visai nemanau, kad panaikinimas mirties bausmes yra demokratiskumo principas :)

Papildyta:

na yra žmonių, kurie ir už mažesnius nusikaltimus norėtų, kad kaltininkui būtų įvykdyta mirties bausmė... čia, manau, jausmais nereiktų vadovautis...

o kai jis zude, ar paklause artimuju ka jie galvoja???

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš manau, kad mirties bausmė, tai labai jau lengva išeitis žudikui. Juk kelios minutės ir jo nėra. O artimieji...jie juk bet kuriuo atveju jaus skausmą, žudiko mirtis nepalengvins artimųjų kančios an tiek kiek jie to tikisi. O jei žudikas būtų laikomas itin prastomis sąlygomis visą likusį gyvenimą, uždarytas vienas vienutėje...manau tai žiauresnė bausmė.

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Geriau jis mišką kirstų ar kokį kitą sunkų darbą dirbtų, o ne naudotų mūsų pinigus...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Geriau jis mišką kirstų ar kokį kitą sunkų darbą dirbtų, o ne naudotų mūsų pinigus...

Žudikui nuteistam iki gyvos galvos kirvį į rankas? Norėtum jį prižiūrėt?

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O kodėl gi ne? Man patiktų. Mano darbas dabar panašus... :)

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O kodėl gi ne? Man patiktų. Mano darbas dabar panašus... :)

Tavo mokiniai esami arba potencialūs žudikai?

Va taip mokytojos ir sulaužo vaikų psichika...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vyras neseniai atsisiuntė tokį vaizdą, kai už išprievartautą merginą ar vaiką, mauna prievartautojus ant kuolų. Na ir kraupus vaizdelis, bet jiems taip ir reikia. Tokia bausmė yra musulmonų šaly. O pas mus tai, aš asmeniškai siūlyčiau, tą žudiką ar prievartautoją, atiduoti Linčo teismui. Manau, kad toks sprendimas būtų teisingiausias. Ir tarpkitko, labai labai retai pasitaiko, kad nuteisia ne tą žmogų.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir tarpkitko, labai labai retai pasitaiko, kad nuteisia ne tą žmogų.

norėtum, kad tu ar tavo vyras būtų tuo žmogum?

Linčo teismas? Čia jau visai viduramžiai... Čia gi neigiamai nusistačiusių žmonių teismas, jie būna įsitikinę, kad teisiamasis kaltas ir jokie įrodymai jų neįtikins.. kaži ar pati tokio teismo norėtum..

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tavo mokiniai esami arba potencialūs žudikai?

Va taip mokytojos ir sulaužo vaikų psichika...

Čia kažin kas kieno psichiką laužo? Va, geriu krūvas vaistų, kairė ranka tirpsta ir t.t. Pabūtum mokytojo kailyje bent mėnesį, tada suprastum...Šnekėti lengva.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Čia kažin kas kieno psichiką laužo? Va, geriu krūvas vaistų, kairė ranka tirpsta ir t.t. Pabūtum mokytojo kailyje bent mėnesį, tada suprastum...Šnekėti lengva.

Tu pati pasirinkai daugiausia aukų duodančia profesija...

Ir tu viena geri vsistus, o vaikų gerokai turbūt virš 100 turi...

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.