Pereiti prie turinio
Bambyna

vampyrai

Rekomenduojami pranešimai

Ka manot apie vapmyrus ir zmones kurie mano esa vampyrai? :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Vampyro yra daugybe, bet da?nai jie net nenutuokia tokie esa. Tai ?mones, nesamoningai sunkiantys kito ?monio energija. Manau, pastebejot, kad jei nuejot aplankyti sunkia liga (tarkim, ve?iu) serganta ligona, i?eisit liudni, pavarg?. Tas ?mogus pasieme juso energijos. Yra ?monio, kurio gyvenimo budas- skostis, guostis. Tokie skundaliai taip pat vampyrauja energija.

Nuo vampyro galima apsisaugoti. Yra daugybe budo. Tarkim, galima asivaizduoti, kad esi kiau?inyje, kurio sienos veidrodines. Arba piramideje, arba kube. Arba apsijuosti ugnies ?iedu.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?iuo klausimu ma?ai ka galiu pasakyti, bet yra tokio pa?istamo ?moio, nuo kurio man norisi begti, pavargstu paprasciausiai nuo :this[1]: :this[1]: jo

1_05_140_1117224000_474945445249554b4153.png

Ievute D.gif

1_14_9_973890000_6d6573206b61727475.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Vampyro yra daugybe, bet da?nai jie net nenutuokia tokie esa. Tai ?mones, nesamoningai sunkiantys kito ?monio energija. Manau, pastebejot, kad jei nuejot aplankyti sunkia liga (tarkim, ve?iu) serganta ligona, i?eisit liudni, pavarg?. Tas ?mogus pasieme juso energijos. Yra ?monio, kurio gyvenimo budas- skostis, guostis. Tokie skundaliai taip pat vampyrauja energija.

Nuo vampyro galima apsisaugoti. Yra daugybe budo. Tarkim, galima asivaizduoti, kad esi kiau?inyje, kurio sienos veidrodines. Arba piramideje, arba kube. Arba apsijuosti ugnies ?iedu.

mano drauge turbut kazkiek vampyre :schmoll:

kartais net bandau issisukinet kad tik nereiktu susitikt... :susigedes nes po to buna tiek pervargus kad... :swoon2[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Galetum GEISTE daugiau papasakoti apie tuos apsaugos budus.

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Apleidai, Geiste, savo skyrelį laukiam smulkesnės info apie apsisaugojimo būdus..gal galima tiesiog kokį akmenuką ar simbolį pasikabint ant kaklo ar tiesiog kišenėj nešiotis, kad nuo tokių apsisaugot...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Eitvyde, gali Puntuka ant kaklo ne?iotis- nepades :laugh:

Taigi para?iau auk?eiau. Saugojamasi yra vizualizacijos pagalba. Katalikai tokio dalyko nepripa?asta.

Savo vaikams jau pradejau ai?kinti, kaip reikia saugotis. O kodel- jie net neklausia. Jiems tai yra savaime suprantama. Pasirodo, ir mano vyriausiasis seniau visokias pabaisas mate ir jo bijojo, tik man nepasakojo. Vaikai mato tai, ko mes nematom. Pvz., mano du vaikai mate, kad mano mamos namuose (jos namas senas) gyvena moteris, kuriai vietoj veido-veidrodis.

Kai susiruo?im ten va?iuoti atostogauti,u?siimsiu rimtu to namo valymu. Reikes pameginti tuos visus padarus i?varyti. Tik ne?inau, ar man pavyks.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Skaičiau aš tavo tą tekstą kur viršuj, gi rašei, kad "yra daugybė būdų"... Tai negi dabar nuolat vaikščiosi ir galvosi, kad

kad esi kiaušinyje, kurio sienos veidrodinės. Arba piramidėje, arba kube. Arba apsijuosti ugnies žiedu.

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tam tereikia kiekviena ryta paskirti keleta minueio. Ir viskas.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sunkiausia būtų tuo tikėti, o be tikėjimo manau š gausis, kažkaip dar patikėčiau, kad koks akmenukas, simbolis, talismanas ar pan. apsaugotų nuo vampyro, bet va dėl to vizualinio dalyko nea...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

taigi katalikai netiki tuo, ko nemato...vadinasi, ir vampyro nera... :laugh:

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o jei mes esam katalikai nuklydę nuo doros kelio? ...kiekvienam rinktis kuo tikėt, o kuo ne :unsure:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.