Pereiti prie turinio
kicule

Sapnų pasaulis

Rekomenduojami pranešimai

Dabar labai dažnai sapnuoju labai ryškius aiškius spalvotus sapnus. Su dainom negirdėtom niekur, bet laaabai mielom, ir daug verkiu iš laimės sapnuose, arba drebu kamputyje kokiam iš baimės ;)

Matau daug veidų, ir pažystamų ir nea, automobilių, ir labai labai ryškiai, kad net pvz sapnavau violetinius balionus, kuriuose leidau į orą, o mano "dėdė"(panašus į kučinską, tik nežinau kodėl jis mano dėdė sapne buvo) dainavo man labai labai gražiai dainą, ir paleidau savo balionus, kažkas iššovė fereverką o aš stoviu ir verkiu, bet iš laimės ir t.t.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Dabar labai dažnai sapnuoju labai ryškius aiškius spalvotus sapnus. Su dainom negirdėtom niekur, bet laaabai mielom, ir daug verkiu iš laimės sapnuose, arba drebu kamputyje kokiam iš baimės ;)

Matau daug veidų, ir pažystamų ir nea, automobilių, ir labai labai ryškiai, kad net pvz sapnavau violetinius balionus, kuriuose leidau į orą, o mano "dėdė"(panašus į kučinską, tik nežinau kodėl jis mano dėdė sapne buvo) dainavo man labai labai gražiai dainą, ir paleidau savo balionus, kažkas iššovė fereverką o aš stoviu ir verkiu, bet iš laimės ir t.t.

Indrute kokie idomus tavo sapnai ;) ,as kaip pabundu tai net neprisimenu ka sapnavau ;) ,gal as nieko nesapnuoju :)

ok16.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tai va už tai ir sakau, kad jau spanuoju tiek daug, su daugybę žmonių, daugybę spalvų ir kvapų kad ir man pačiai keistą pasidarė ;)

Ir čia tik mažulytę ištrauką iš trumpo sapno dienos papasakojau :)

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as tai siandien irgi rysku sapna sapnavau,kad as miriau,bet is tikruju nea. ir jauciau kaip mane uzkasa i zeme. kaip as dusau ir panasiai. poto staiga atsiduriau kazkokioj saloj-ten daug gyvaciu, zveriu,vabalu ir pan...... baisus sapnas....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
as tai siandien irgi rysku sapna sapnavau,kad as miriau,bet is tikruju nea. ir jauciau kaip mane uzkasa i zeme. kaip as dusau ir panasiai. poto staiga atsiduriau kazkokioj saloj-ten daug gyvaciu, zveriu,vabalu ir pan...... baisus sapnas....

ar bandei pasiiaiskinti pati savo sapno reiksme, be sapnininko? Juk sapnai tai tavo svajones, pergyvenimai, nuojautos. Man tavo sapnas panasus i tavo erdves apribojima, tavo nora istrukti is kazkur.....taciau tu negali, nes priklausai nuo daugelio kitu. :flowers: cia tik mano suvokimas tavojo sapno, nesupyk :rolleyes:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš šiąnakt pašokau iš košmaro. Nepamenu ką sapnavau, bet tai buvo labai trumpas sapnas, vos užmigus. Tiek išsigandau, kad atsikėliau pavaikščiot. Kambary šviesą užsidegiau.. kažkaip neramu buvo :)

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekenčiu košmarų. Paskui kaip sunku užmigti, nes tik įmingi ir vėl grįžti į tą košmarą sapnuotą :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kosmaru ir as nekenciu, o siaip sapnais as lyg ir tikiu,daznai man jie issipildo. Tik kai susapnuoju baisu koki sapna,nesistengiu suzinot jo reiksmes,stengiuosi kuo greiciau ji pamirst,nes man norisi tiket,kad jei netikesi - tai ir neissipildys.O va mano mama zino sapnu reiksmes,tai jai pastoviai issipildo.

News.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nekenčiu kažkokių neaiškių sapnų, po kurių atsikėlusi negerai jaučiuosi, paskui negaliu ilgai nusiraminti :flower: Stengiuosi jais netikėti bet jei kada išsipildo tai kitą kartą jau bijau llaime:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
ar bandei pasiiaiskinti pati savo sapno reiksme, be sapnininko? Juk sapnai tai tavo svajones, pergyvenimai, nuojautos. Man tavo sapnas panasus i tavo erdves apribojima, tavo nora istrukti is kazkur.....taciau tu negali, nes priklausai nuo daugelio kitu. :flower: cia tik mano suvokimas tavojo sapno, nesupyk llaime:

nesiaiskinau sito sapno.... siaip gal tu ir teisi. is tiesu noretusi dar siek tiek tokios laisves....nuvaryti su draugem kur pasedeti, o man nera lAIKO-visas mano laikas-namai, darba ir vaikas..... nors as nesiskundziu-pati norejau tokio gyvenimo. ir esu labai laiminga-gal tik kartais viduje kazkas nerimsta :super: :super: :super:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nekenciu ir as kosmarus sapnuoti- pastoviai poto negaliu uzmigti ir vis sukasi galvoje bei akyse tas sapnas.....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

visi mes turime ta vidini pasauleli, kuris priklauso tik mums ir kartas nuo karto apie save primena - kaip mums kartais reikia laisves :flower:

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.