Pereiti prie turinio
kicule

Sapnų pasaulis

Rekomenduojami pranešimai

visi mes turime ta vidini pasauleli, kuris priklauso tik mums ir kartas nuo karto apie save primena - kaip mums kartais reikia laisves :flower:

jo- ir neduoda ramiai gyventi kartais llaime:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
ka jus manote apie tai ka sapnuojate?

Ar tikit kad sapnas gali kazka pranasaut?

mano sapnai išreiškia mano baimes,aišku nevisada

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

sapnai tai praeities yvykiu atkartojimas. TARKIM VAKARE PAZIUREJAI KOKIUS ZVAIGZDIU KARUS IR PASKUI SAPNUOJI KAIP KARIAUJI....

seip sapnai reikalingi kad zmogus atgautu psichologine pusiausvyra ir padetu ispresti kaikurias problemas, atsikratyti baimiu. sapnuoti yra pats geriausias dalykas ir labai svarbus. :super:

sapne darai tai ko realybei neisdristum :)

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš nemanau, kad sapnai tai tik praeities įvykių atkartojimas - taip toli pasąmoningai sapnuojame tyik tai, ką pažįstame iš aplinkos - žolė, medis, bitės, musės.. ir pan.

Man mano sapnai tai nežinau, kažkas visai ne tai, kas supa mus žemėje, dažnai susapnuoju tokių dalykų, kad pati nesuprantu

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš nemanau, kad sapnai tai tik praeities įvykių atkartojimas - taip toli pasąmoningai sapnuojame tyik tai, ką pažįstame iš aplinkos - žolė, medis, bitės, musės.. ir pan.

Man mano sapnai tai nežinau, kažkas visai ne tai, kas supa mus žemėje, dažnai susapnuoju tokių dalykų, kad pati nesuprantu

galbut tavo fantazija labai laki ir sapne piesia nerealius vaizdus. Arba sapnai tai tarsi kodas kuri iskodavus gali apie save suprast daug dalyku :D

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Suprasdami savo sapnų simboliką, galime gauti daug info apie tai, kas vyksta mūsų viduje, suprasti perspėjimus apie netolimą ateitį... Juk ne šiaip sau kai kurių sapnų fragmentai mus persekioja ištisas savaites...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
galbut tavo fantazija labai laki ir sapne piesia nerealius vaizdus. Arba sapnai tai tarsi kodas kuri iskodavus gali apie save suprast daug dalyku ;)

oj gal ne taip pasakiau, tie vaizdai suprantami - iš realių dalykų, na, tokių, kuriuos galima atpažinti, bet pačios situacijos ir vaizdai būna tokie keisti...

o kad sapnai kažką reiškia, tai čia ne mistika, o psichologija.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manyčiau, kad tai nei mistika, nei psichologija...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš manau, kad sapnai priklauso psichologijos sričiai.

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš manau, kad sapnai priklauso psichologijos sričiai.

Psichologija yra per siaura sapnams...Psichologija giliai į pasąmonę nelenda...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

o kas lenda giliau?

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
o kas lenda giliau?

Parapsichologija.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.