Pereiti prie turinio
kicule

Sapnų pasaulis

Rekomenduojami pranešimai

aš netikiu paranormalumais tais.

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
aš netikiu paranormalumais tais.

Jei kažko nematai ar netiki, negi tai neegzistuoja? ;)

Kadangi dirbu šioje srityje ir studijuoju, man nėra jokios mistikos. Yra tik tam tikras žinių lygis.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau kažkur sakiau, kad jei netiki, dar nereiškia, kad to nėra. Bet man tai anokia mistika. Tiesiog man tie paranormalumai labai jau tokie pseudo pseudo

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kai dirbau mokykloje, pastebėjau, kad dauguma mokytojų yra tarsi žmonės futliaruose. Jie taip tvirtai įsikabinę savo išmoktų įsitikinimų ir mokėjimo atsakyti į bet kokį klausimą, kad labai sunkiai atsimerkia ir atsikemša ausis. Liūdna, kad taip, nes jų rankose mūsų tautos ateitis- vaikai, bet ką darysi... Tokia liūdna realybė...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

idomus dalykas tie sapnai, as daznai sapnuoju, kad dantukus isitraukiu, o vat paskutini karta kazkas buvo kitaip, dantukai buvo balti svarus, tokie kitokie ir jokiu kraujo, kazkaip viskas buvo netikra, net sapne pagalvojau, na jau as gi sapnuoju. :mirksiukas:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

manau, kad musu emocijos atsispindi ir musu sapnuose... Taip pat - kuo stipresne zmogaus intuicija, tuo didesne tikimybe, kad tie sapnai 'issipildys'..

Man labiausiai 'patinka' ta miego faze (nes negaliu sakyti kad tai tikrai sapnai), kurioje gaunu atsakymus, pvz. jei diena reikejo isspresti koki klausima, ar siaip reikejo geros idejos..tai daznai is pasamones tarsi isplaukia 'atsakymas'... maniskai jau zino ka reiskia, kai pasakau, kad 'susapnavau varianta' :17: ...

Dazniausiai tai buna loginio mastymo reikalaves rezultatas- ir paprastai tai pasiteisina tikroveje :P

LAIME- tai lyg brangus kvepalai..Jei nesikvepinsi - niekas nezinos, kad juos turi...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man asmeniskai kuo toliau tuo sapnai darosi pranasingi .Jei ka rimtesnio pasapnuoju kas jau man uzstringa tai dazniausiai ir issipildo .dauguma sapnu pasipasakoju artimiesiems ir keistas jausmas kai kas issipildo tai ir artimieji ir draugai nustembna kaip taip galima viska susapnuoti .Juokdamiesi vadina mane ragana :D .

10442.png10440.png

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Manau,kad sapnai gali buti ateities vizijos ir kazkada giliai istrige,ryskus prisiminimai :sird1: teko su tuo susidurti. Beja,teko susidurti ir su dejavu (dežavu) :D

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nežinau kiek jau laiko sapnuoju kad skrendu, pastoviai lėktuvai ir lėktuvai, ir pastoviai baigtis ta pati, kritimas žemyn, bet sėkmingai. Kartais krenti, smūgiai ir prabundu visa šlapia. Arba viskas apei debesis, matau, čiupinėju, skraidau tarp jų. Arba tiesiog bendrauju apie juos. Šią nakt sapnavau kad manęs auditorijoj dėstytojas klausia "Indre, kokie būna debesys? " o aš ir vardinau kamuliniai, plūnksniniai ir t.t.

Įdomu ką tokie sapnai gali reikšt? :mirksiukas:

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pra?om eia man?s negasdintia045.gif

nebent jei vyras meilu?? susiras....irgi ?eimos padidejimu pavadinti galima...

kiek zinau zmogus tesapnauoja keleta sekundziu,nebepamenu kiek tiksliai, o mums atrodo, kad sapnuojame visa nakti

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Paskutiniu metu dažnai sapnuoju savo mirusį tėtį, ir dažnai jį spanuoju piktą :( , kažin ką galėtų reikšti toks sapnas :unsure:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Paskutiniu metu dažnai sapnuoju savo mirusį tėtį, ir dažnai jį spanuoju piktą :( , kažin ką galėtų reikšti toks sapnas :unsure:

man mociute sake.jai sapnoi savo mirti,tai reiske kad lgai gyvensi,seip as tikiu sapnais.

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.