Pereiti prie turinio
kicule

Sapnų pasaulis

Rekomenduojami pranešimai

Bet mano tėtis ištikrųjų yra miręs, ir vis aplanko mane sapnuose...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Bet mano tėtis ištikrųjų yra miręs, ir vis aplanko mane sapnuose...

vat kaip ,o senei buvai pas ji i kapines aplankiti?

Dovanėlėforumo%20simpatija.gifcompliment.gifflow9.gifdaugiausiai%20forume.gif

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visalaik aplankau, per svarbias datas t.y. lapkričio 1, gimtadienis, mirties diena ir t.t.. Buna ir taip nuvažiuoju, aplankau, žvakutę uždegu...

Sapnininke rašo, kad jei sapnuoji savo mirsusį tėvą, reiškia laukia dideli sunkumai, bet negi gali būti dar sunkiau nei dabar :unsure:

Mane labai neramina, kad spanuoju jį labai piktą, kad baruosi su juo ir t.t. ir po tokių sapnų jaučiuos nekaip :(

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visalaik aplankau, per svarbias datas t.y. lapkričio 1, gimtadienis, mirties diena ir t.t.. Buna ir taip nuvažiuoju, aplankau, žvakutę uždegu...

Sapnininke rašo, kad jei sapnuoji savo mirsusį tėvą, reiškia laukia dideli sunkumai, bet negi gali būti dar sunkiau nei dabar ;)

Mane labai neramina, kad spanuoju jį labai piktą, kad baruosi su juo ir t.t. ir po tokių sapnų jaučiuos nekaip :(

oj tai turbut negeras sapnas.o gal tevas nori tave ispeti apie kazka tai :) .seip i galva labai neimk.sau pati sakik tai tesiok sapnas.as turiu kaimine ji cegone labai gera,ir dauk man kuo padejo.as jai labai pasitekiu,ir paklausiu ja ka gali tas sapnas reiksti. stenkis is to sapno prisemint visus smulkmenus,gal tai istikruju zenklas kad kazkas jums gresia ar pikto kaz kas tai nori pasidarit TFU TFU TFU.buk visur visada atsorgi.laikykis :unsure: :( :hihihi: tai tesiok sapnas.

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ačiū Ksiusa :unsure: , jei nesunku, paklausk tos čigonės... Šiaip labai per daug nesureikšminu sapnų, bet kai kurių sapnų prisibijau, nes pildosi...

Pvz prieš tėvo mirtį sapnavau gaisrą ir tėvas tame sapne buvo (o gaisras reiškia mirtį), neužilgo mirė tėtis, netikėtai...

O dabar kaip sapnuoju tėtį, tai smulkmenų net negaliu nupasakot, paprasčiausiai atsikėlus ryte, prisimenu ,kad sapnavau jį, kad buvo labai piktas ir kad tame sapne dalyvavo ir mano sūnus, bet konkrečiai sapno negaliu nupasakot :( . Vat vakar sapnavau, kad jis nori man trenkti, ir tokiu piktu veidu...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesijaudink Dory, rytoi butinai pas savo kaimine uzsuksiu paklausiu ja.i galva tik tai neimk,niegalvok apie ta sapna eidama miegoti.laikykis.linkiu sendien kazko ramantisko susapnuoti :unsure: :( :hihihi:

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nesijaudink Dory, rytoi butinai pas savo kaimine uzsuksiu paklausiu ja.i galva tik tai neimk,niegalvok apie ta sapna eidama miegoti.laikykis.linkiu sendien kazko ramantisko susapnuoti ;) :) :(

Ačiukas Ksius :unsure: :( :hihihi:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip ir zadejou,buvou pas savo kaimine.tai va ka ji man pasake.jai mes sapnuojam miruses artimus mums zmones tai reiskia ispeimas kaz koks tai.sapnas jou geras kad susapnovai artima zmogu. artimas zmogus reiske kad kazkam labai reikes tavo pagalbos.jai sapne tu kalbejai su tevu tai reiskia sunkumai darbe susija kazkas tai su dokumintais.dar jai sapne tevas tau trenke tai labai blogas zenklas,o jai neleidai jam saves trenkti tai super tada.

dar pasake jai pastovei sapnoi ta pacia sapna tai gali reiksti kad -tave kaz kokia situacija kamuoja ar stresas ar dar kaz kas tai.tai todel ir tokius sapnus sapnuoi.kaip ja supratou,visas sapnas reiskia buti atsargei visur ir visada.irgi sake perdouk i galva neimt.

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ksiusa ačiū tau labai :blink: . Taip ir maniau, kad šitie sapnai mano streso pasėkmės :bredis:, paskutiniu metu labai stresuoju, pikta, irzli, viskas erzina... Ir sapnuoju labai dažnai visokias nesamones ir neramino labiausiai, kad sapnuoju tėvą ir tuo labiau piktą ir dar pastebėjau, kad kai sapnuoju tėtį, tame sapne būna ir seniai miręs mano šuo, dabar vat neseniai savo mirusį papugiuką susapnavau, kad aplink jį sukinėjasi nemažai žiurkių :lol: . Sapne tėvas norėjo tik man trenkti, bet netrenkė :)

Ačiū dar kartą :kadaryt: , pasistengsiu būti atsargesnė :)

:ps: Šianakt sapnavau, kad gavau daug pinigų, gal tai į gerą :D

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

labai dziougiosi uz tave :blink: .na pagaliou, tegul isniks tie kosmarai :lol:

b4489b1be503.gif

ok37.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.