Pereiti prie turinio
kicule

Sapnų pasaulis

Rekomenduojami pranešimai

nu jo, gal tikrai jau antra gaminat...vtichariam...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
o kas galetu reiksti?sapnavau pati blogiausia sawo drauga? :)

O a? va sapnavau forumieeius :laugh: Ka tai galeto reik?t? - Kad prie kompo per ilgai sed?iu :blink:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
O a? va sapnavau forumieeius :laugh: Ka tai galeto reik?t? - Kad prie kompo per ilgai sed?iu :blink:

tai jau tikrai... :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

tiesa, dar pries kelias dienas sapnavau zemes drebejima, kazin ka tai galeu reksti :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
tiesa, dar pries kelias dienas sapnavau zemes drebejima, kazin ka tai galeu reksti :doh

gal tai rei?kia, kad meeto metu ?eme drebes...dar cunamis nuo Kauno mario nepamai?yto...

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
gal tai rei?kia, kad meeto metu ?eme drebes...dar cunamis nuo Kauno mario nepamai?yto...

gali buti :pack2_thumbup[1]:

o siandiena sapnavau sudygusias darzoves darze, berods ridikelius :laugh: :laugh:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vadinasi, tau truksta vitamino. Pasijuok valanda kita ir bus!

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ar tikite savo sapnais? O gal jie prana?ingi buvo ir yra? Ka sapnuojam?

Ma?daug prie? savait? sapnavau kad esu neseia ir sesuo ve?a gimdyt, bet taip ir neatsimenu ar pagimd?iau. O va ?ia nakta sapnavau kad jau gimdau antra vaika.

Adomu ka tai galeto reik?ti :) ?

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Landžiojau aš po visokius tinklapius ir va radau apie sapnus, gal kam bus įdomu:

(tinklapis)

ANEKDOTAS

Noras yra tavo

Moteris sapnuoja, kaip ji vakare eina po darbo. Gatvė tuščia, tamsi, aplink nė vieno žmogaus. Bet štai priekyje pasirodo įtartinas vyras. Moteris dėl viso pikto pasuka į kitą gatvės pusę, o vyras pasuka irgi. Moteris paspartina žingsnį - vyras irgi paspartina. Moteris pasileidžia bėgti - vyras jai iš paskos. Moteris įsuka į savo kiemą - vyras irgi pasuka, ji įbėga į laiptinę - ir vyras įbėga...

Moteris visa drebėdama ieško po rankinuką rakto, raktas kažkur dingęs tarp lūpų dažų, veidroduko ir smulkių monetų, pagaliau ji raktą suranda, nori rakinti duris, bet nepataiko į spyną, o vyras jau čia pat, visai už nugaros...

Moteris neištvėrusi atsisuka ir ima klykti visu balsu:

- Ko tu sekioji paskui mane? Ko tu nori? Ko tau iš manęs reikia?

- O ką aš žinau? - patraukia pečiais vyras. - Tavo sapnas, tu ir galvok...

Tinklapio autorius: Tai - pats geriausias anekdotas, kokį esu girdejęs apie sapnus. Sapnas - ne vaizdo įrašas, o jo veikėjai - ne pašaliniai asmenys. Visas sapnas esi tu pats, nors žiūri tarsi iš šono. Sapno veikėjų norai - tavo paties norai, nors kartais sukelia baimes.

Višta bėga ne todėl, kad bijotų gaidžio. Nors kas ją žino?.. Gal yra ir trupinėlis baimės. :unsure:)

Nežinau kiek tuo tikėti, gal ir yra dalis tiesos, juk sapnai gimsta pasamonėj :unsure:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O as manau, kad yra dalis tiesos.

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jo,cia geras :pack2_thumbup[1]:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš būna, kad sapnuoju, kad mane vejasi, nes nori nužudyt, būna paveja, būna ne. Jei paveja ir sučiumpa dažniausiai tą akimirką pabundu. Jei ne sapnas pasikeičia į kitokį, bet jau tik visokios nuotrupos būna. Tai ką aš pasamonėj noriu, kad mane nudėtų :unsure: ?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.