Pereiti prie turinio
kicule

Sapnų pasaulis

Rekomenduojami pranešimai

A? buna, kad sapnuoju, kad mane vejasi, nes nori nu?udyt, buna paveja, buna ne. Jei paveja ir sueiumpa da?niausiai ta akimirka pabundu. Jei ne sapnas pasikeieia a kitoka, bet jau tik visokios nuotrupos buna. Tai ka a? pasamonej noriu, kad mane nudeto  :unsure: ?

Baim?. Nerima.

Manau, kad visi tokius sapnus sapnuoja.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Bet sapnas man patinka :unsure:

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Tiesiog gal to bijai? Labai bijai ir pasamonei tai uzsifiksavo

Gimusi būti laisva...

9fb936710a0c5d53ad9cf8b27a9f8546.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Tiesiog gal to bijai? Labai bijai ir pasamonei tai uzsifiksavo

na bet nesuprantu, kodėl jis man patinka? aplamai mėgstu sapnuot košmarus...

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Filmu siaubo daugiau paziurek, gal tada nesapnuosi kosmaru

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Filmu siaubo daugiau paziurek, gal tada nesapnuosi kosmaru

Siaubo filmai mano mėgstamiausi, stengiuosi nepraleisti nei vieno :unsure:

Dovanėlės

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Matai as kai prisiziuriu siaubo filmu, tai tada ir sapnuoju kosmarus, bet tai buna gal syki i metus. Gal ir tai kai man

Gimusi būti laisva...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jeigu S.Freudu tiket, tai sapnas "vegu-veja" reiskia neisnaudota seksualine energija...

s010.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal sulauksiu komentaro. Prie? metus mire mano tevas. Gyvenome viename bute. Ta nakta visi kamavomes nuo gripo, man temperatura laikesi apie 40. Paryeiui ja rado mano dukra, sukniubusa koridoriuje. Po laidotuvio dar keturis menesius pati kabojau tarp gyvybes ir mirties, nes per laidotuves prisirinkau komplikacijo. Pati suvokiu, kad kaltes jausmas mano atveju yra naturalus, bet ir mano bejegi?kumas buvusioje situacijoje yra net ir man akivaizdus. Taeiau, ne?iurint to mane lydi keisti sapnai, kuriuos ryte vertinu be stiprio emocijo, greieiau su nuostaba. Suvokiu, kad viskas lenda i? pasamones. Tiesiog noriu tinkama kryptimi nukreipti savo apsivalyma nuo patirto streso, bet neturiu laiko psichologo konsultacijomis. Kaip atsikratyti sapno, kuriuose vis kalbuosi su tevu tarsi su gyvu, kur jis vis bando pasilikti namie. Ja sapnuojam visi kartu su juo gyven?: tarsi kalbames ir jis vis stebisi, kad dar tebera su mumis. Nei ?ventintos ?vakes, nei u?pirktos mi?ios situacijos nepakeite. Jausmas, kad ka?ko neamanomo bet butino nepadarem, vistiek kankina. Kaip atgauti dvasin? ramyb?? Sapnai rodo, kad ka?kur gilumoje ka?kas "verda".

Dovanėlė

menas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Speju, kad tavo tevas tebegyvena su jumis, nes jis negali i?eiti...Ka?kaip jam reiketo padeti... :doh

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

?aryt sapnavau prie? menesa ?uvusa savo drauga :mirksiukas: kviete mane pagulet ?alia jo , nes jam vienam liudna .Atsiguliau ?alia , jo gleby ir galvas pasidejom ant akmens ...gulet buvo gera , paklause kaip a? jaueiuos.Truputa pagulejus pajaueiau ?alta , einanta i? ?emes ir pasakiau , kad einu jau , gra?tu pas savo vyra .Jis nusi?ypsojo ir su?nab?dejo meiliai a ausa sakydamas "eik , dar ne laikas tau eia..." :huh: ?iaip nebaugino sapnas ,gan malonu buvo gulet ?alia jo ir kunas jo buvo ?iltas , viskas vyko tartum jis buto gyvas .Na tai kaip suprast tai :hm: na nesusitaikau su jo mirtimi , netikiu ,kad jo nera ...nors vakar negalvojau apie ja prie? miega .

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ka?in, ar rastume ?mongo, nesapnuojanta mirusiojo, ypae, jei neseniai mire...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.