Pereiti prie turinio
kicule

Sapnų pasaulis

Rekomenduojami pranešimai

Geriausiai man viena diena uosviena pareiske... Siandien sapnavau kazka negero ir mane, oj kaip negerai,oj kaip negerai... kad tau kas nenutiktu :P

Na as namioka lengva supratau :hm:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Geriausiai man viena diena uosviena pareiske... Siandien sapnavau kazka negero ir mane, oj kaip negerai,oj kaip negerai... kad tau kas nenutiktu :P

Na as namioka lengva supratau :hm:

pamanykit kokia rupestinga :sird: tai nors galejo ir nesakyti...

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

as paskui ta pati pagalvojau :hm:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kartais,o gal dažniausiai kai susapnuojame negera sapną,košmarą,jis visa diena nepalieka mus, lenda visokios mintis į galva.

Paskui pradedi galvot,kad tik viskas gerai butu,prie kam čia tas sapnas,gal ką reiškia, bet neatrodo kad mes patįs sau primastom ir pridarom tuos negerumus kurie mums nutinka ir panašiai :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Kartais,o gal dažniausiai kai susapnuojame negera sapną,košmarą,jis visa diena nepalieka mus, lenda visokios mintis į galva.

Paskui pradedi galvot,kad tik viskas gerai butu,prie kam čia tas sapnas,gal ką reiškia, bet neatrodo kad mes patįs sau primastom ir pridarom tuos negerumus kurie mums nutinka ir panašiai :rolleyes:

Taip ir yra.Juk mūsų mintys dažnausiai realizuojasi,paprasčiausia ,patys to nebepastebime.O blogis ,jei apie tai nuolat galvosi,dar greičiau limpa. :rolleyes:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Taigi kad pasapnavau,tai net pačiai keista :lol: ,pusę nakties kiculę sapnavau,kad buvau pas ją svečiuose.ir jos vyras buvo namuose ir dukrytė ,dar taip ilgokai pasisvečiavau... :doh::hm::mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

vat siandien sapnavau negera sapna, neprisimenu ka butent,, bet visa diena jis manes nepalieka-ne vaizdas, o jausmas negeras.... :mirksiukas:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

jau seniai nieko nesapnuoju :mirksiukas:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

gal tiesiognepameni to...

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nesapnuoju nes per daug pervargus bunu :lol: o kai jau sapnuoju tai bent kazka tai tikrai atsimenu :lol:

Saugumas - tai ne pinigai, ne jaukus namai, ne istikimi artimieji, o dvasiospusiausvyra ir teisingas realybes suvokimas. Jurga Ivanauskaite

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

siandien ir as prisapnavau kazkokiu nesamoniu :lol: net prabudus buvau nuo sapno :lol:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
siandien ir as prisapnavau kazkokiu nesamoniu :lol: net prabudus buvau nuo sapno :hm:

jau geriau tokiu atveju is viso nesapnuoti :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.