Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Naujagimio priežiūra

Rekomenduojami pranešimai

Ziurint kaip ant ranku... buvo man toks momentas kad vyresnes dukrytes i lova negalejau paguldyti... tik del... prabunda ir verkia :D O priprato per kelias dienas kol ligonineje gulejome ... Atpratinti buvo labai sunku ( jai tada 7 men., buvo.)

tiesiog dabar reikia stengtis ko dazniau guldyt i lova, lovyte viena, kad bent kokios namu darbus padaryt ir nors kiek laiko skirti sau :)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose
Meilė ir lepinimas yra du skirtingi dalykai...Savo visus tris vaikus nešiojau tol, kol pakėliau. Su šešiamete dukra tebemiegu kartu. Sūnūs kartu su manim irgi ilgai miegojo.

Mano visi vaikai tiesiog užauginti ant rankų. Gal todėl dabar su jais neturiu jokių problemų- mes esam artimi draugai.

kiekvienos mamos savotiskas poziuris i miegojima kartu. zinai Geiste as nemanau,kad kurie tevai lepina savo vaikuti tai jie jo nemyli arba atvirksciai. todel manau lepinimas ir meile is ties labai vienodi dalykai.

esu pries pries ir dar karta pries supima vaiku, miegojima kartu ir t.t.....

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
kiekvienos mamos savotiskas poziuris i miegojima kartu. zinai Geiste as nemanau,kad kurie tevai lepina savo vaikuti tai jie jo nemyli arba atvirksciai. todel manau lepinimas ir meile is ties labai vienodi dalykai.

esu pries pries ir dar karta pries supima vaiku, miegojima kartu ir t.t.....

Jei norit turėti su vaikais problemų paauglystėje, nesupkit, nenešiokit, guldykit tik atskirai. Tai yra kiekvienos mamos pasirinkimas.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Ir supu ir nesioju, bet ne išvien :cocktail: Turi laiko ir sau likti... nusiprausti, pavalgyt ir valgyt ka nors padaryt....

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Ir supu ir nesioju, bet ne išvien :cocktail: Turi laiko ir sau likti... nusiprausti, pavalgyt ir valgyt ka nors padaryt....

butent. :flowers:

as irgi supau, nesiojau,o sau laiko nelikdavo visiskai....

kodel GEISTE tu tokia tikra, kad kurie vaikai buvo nesupami ir nemiegojo su mama iki 10 metu bus problematiski?

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
butent. :cocktail:

as irgi supau, nesiojau,o sau laiko nelikdavo visiskai....

kodel GEISTE tu tokia tikra, kad kurie vaikai buvo nesupami ir nemiegojo su mama iki 10 metu bus problematiski?

Pažiūrėk į pavargusius paauglių veidus ir suprasi.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Kas del miegojimo kartu su vaiku,tai man paciai laaaabai nepatogu.Esu tada be miego.Bet...musu vaikinukas visad uzmigdavo pas mus lovoj.paskui naktim bandziau po kelis kartus nest atgal i jo lova.Bet parzygiuodavo atgal.O mazdaug pora savaiciu jau kai pats eina i savo lova miegot ir net sako kad nemiegos pas mus... ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Pažiūrėk į pavargusius paauglių veidus ir suprasi.

nu nesuprantu sito ;)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

...esant dabartiniams tempams, norisi pilnaverčio miego,o kai šalia vaikiukas, toks ir miegojimas, tai kojytes ant galvos užsikelia, tai kuičiasi, miegi zuikio miegu,,,galu gale reikia su vyru miegoti, kad brolį ar sesę sukonstruoti.... ;)

O paaugliai šiuolaikinio tempo aukos....tad ir pavargę....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

oi mergites mono veresnelei trys metukai ir niekaip neiskrapstom ja i savo lova miega vidury ir viskas, gerai kad mano mazyle ramiai miega savo lovyteje (po 10 val), o jai uzeina piktumas ir visa nakt dar ja prisono turet (prie papio rami). Ir saugot ja nuo sesytes koju. tai ta nakti as jau bemiego ;)

Gal kas turit patarimu kaip atpratint nuo miegojimo kartu? :lol:

O del nesiojimo tai tiek vyresne nesiojau tol kol norejo, ir dar ir dabar panesioju. tiek mazoji ant ranku ko nemiega. Abi mano rankinukes. :D

Dovanėlė

flow9.gif

15_75b_441C74D0_LRLuLgLiLlLe_0.gif

22_49b_49496850_LRLiLmLgLaLiLlLeLi_0.gif

regina.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Nupirkau sunums dviaukste lova ir jie persikele i ja be jokiu ikalbinejimu...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

dviaukste lova taip pat nera gerai...

Dovanėlėflow14.gif

ok.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.