Pereiti prie turinio
GEISTĖ

Netradicinis požiūris į ligas

Rekomenduojami pranešimai

Ši tema netinka prie temo sveikatos skyriuje todėl, kad yra daugybe žmonių, kuriems svetimos idėjos, apie kurias galvoju rašyti šioje temoje.

Planuoju remtis esto gydytojos Luule Viilmos bei Sergejaus Lazarevo patirtimi.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

gal butu galima daugiau? :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Visai užmiršau šia tema... Kai turėsiu laiko, parašysiu.

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Visai užmiršau šia tema... Kai turėsiu laiko, parašysiu.

lauksiu :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Luule Viilma

"Dėl mandagumo, t.y. dėl baimes "pradės manęs nemylėti, jeigu pasakysiu savo nuomonę", jos ir nepasakote. Jus slepiate savo stresą ir pelnote GERKLES UŽDEGIMA. Kuo labiau tikite, kad svetimo žmogaus iškalbingumas atima jūsų dvasios ramybę, tuo aukštesne temperatūra ir stipresnis gerkle uždegimas. Temperatūra byloja apie pykta kaltininkui. Jeigu savęs gailėdamiesi imate per daug save kaltinti ir jaučiate, kad jus pažemino, tai gerklės uždegimas komplikuosis į širdies raumens uždegimą. "

"Žmogus,kuris geidžia aploti gyvenimą panašiai kaip svetima žmogų aploja piktas šuo, pradeda knarkti."

"Ignoruoti galima kiekviena mokytoja, tik ne savo kūną. Niekur nepabėgsime. Visas gyvenimo pamokas, kurias mes atmetame, geranoriškai primena mūsų kūnas. Liga- tai paskutine galimybe suprasti savo klaidas. Jeigu klaidos nepripažįstamos, lygiai tokia pati liga jau nebepasikartos. Užklups kita ir galbūt sunkesne. Kūnas stengiasi paaiškinti, kaip svarbu atstatyti pusiausvyra- sielos ramybę ir dvasina tobulėjimą.

Liga paguldo mus į patalą, atima apetitą, sukelia vėmimą, viduriavimą. Taip iš kūno pašalinami įvairiausi toksinai, ir liga juos sudegina aukštos temperatūros pagalba."

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Liga- tai paskutine galimybe suprasti savo klaidas.

Cia kalbama apie bet kokia liga?

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gal tik karminėms ligoms netinka...

Štai paprastas pvz. Mano dukrai buvo išberta dešinė kūno pusė. Tokios karputės. Medikai jas vadina moliuskais. Gydžiau, tepiau... Nemažėjo. Negijo. Tik išėjau iš darbo ir karputės dingo per kelias dienas...Dingo...

Darbe du bendradarbius "pastačiau į vietą". Ir iškart susirgau... Dūstu naktį ir galvoju: pati, mergužėle, prisidirbai...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na o ką tada apie vaiku ligas manai?

Nejaugi jie už kažką liga gauna,kad ir ta peršalimą ir panašiai :rolleyes:

Kas dėl darbo,tai tiesa sakant man vienas žmogus (kuris nusimano apie daug tokiu panašiu dalyku) pasakė, kai išeisi iš darbo (pakeisi darbo vietą) tada pasijusi geriau ir sveikiau ir aplamai,daug kas gyvenime gali pasikeisti,nes būtent ta aplinka kurioje aš dirbu yra ne man, ir man net būt ten nėra gerai :rolleyes:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na o ką tada apie vaiku ligas manai?

Nejaugi jie už kažką liga gauna,kad ir ta peršalimą ir panašiai :rolleyes:

Kas dėl darbo,tai tiesa sakant man vienas žmogus (kuris nusimano apie daug tokiu panašiu dalyku) pasakė, kai išeisi iš darbo (pakeisi darbo vietą) tada pasijusi geriau ir sveikiau ir aplamai,daug kas gyvenime gali pasikeisti,nes būtent ta aplinka kurioje aš dirbu yra ne man, ir man net būt ten nėra gerai :rolleyes:

Manau, kad vaikai iki 7 m. serga dėl tėvų kaltės. (Kai tik man darbe būdavo blogai, mano dukra pradėdavo dusti.) Aišku, ne 100 proc. Apie vėžį ir pan.ligas nesu linkus taip kalbėti...

Dauguma pastebi, kad pradėję lankyti mokyklą vaikai mažiau serga. Kodėl? Jie nuo 7 m. atitrūksta nuo mamos virkštelės. Ir pradeda sirgti dėl savo bėdų. Tuo įsitikinu augindama vaikus. Sukonfliktavo sūnus mokykloje, supyko, ir vakare bac aukšta temperatūra...

Pastebėjau, kad pirmos klasės pabaigoje vaikams pradeda gesti akys. Paaiškinti tai lengva. Vaikas ateina į mokyklą turėdamas savą pasaulio matymą. ir jį žiauriai pradeda griauti... Vaikas nenori priimti to, kas jam brukama... Lieka viena išeitis- nematyti...

O darbo vietą keisti būtina. Pati tuo įsitikinau. Dingo visos mano migrenos, rankų drebėjimai ir akių trūkčiojimai...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

kaip idomu.....

mano vyresnele serga ir serga... gerle ir gerkle jai.... tai cia tipo as kazka ne taip darau? tiksliau jei tiket kad uzdarumas - baime isreiksti savo nuomone sukelia gerkles bedas, o as tokia ir esu.... tai del to kencia mano vaikas? o kodel butent vaikas o ne as pati?

azen2.png

ok23.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Gaila, kad tik dabar pamačiau klausimą...

Vaikai pasiima mamos ligas. Turėtų sirgti mama, bet serga vaikas. Pvz., mama dėl ko nors labai susinervina, supyksta, o vaikui staiga pakyla aukšta temperatūra... Užuot dirbusi su priežastimis, mama veda vaiką pas gydytoją ir gydo jį vaistais...

dogrun.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Lazarevas Lazarevas, su kažkuo tai jis man neaiškiu asocijuojasi

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.