Pereiti prie turinio
Bambyna

Merginos, ar galetumėte būti laimingos

Rekomenduojami pranešimai

daiva31 parašė:
manau,kad galeciau,nes man sexas ne pirmoj vietoj gyvenime,mano vyrui tai pirmoj,tada jam problema butu.ir jei tai su siuo dalyku pas ji nuotaika keistusi,kiekviena diena nepasitenkinimai ir priekaistai,tada tai jau pasiusciau.o jei as uzsimanyciau kada sexo,jei jis kitaip nepatenkintu yra kitu budu,slaptai ka susirasti ir beda isspresta,arba jei bjau yra siais laikais vibratoriu pirkti...

priestarauja vienas kitam, faktas tas kad negaletum :lol:

Dovanėlėgrom.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

Nors žodžiai aštrūs, o veido israiska tokia gamer.gif, bet tu žinok, kad apkabinčiau aš tave preved.gif

sv.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Priklauso nuo jausmu stiprumo, bet zinoma kad galeciau gyventi su tokiu zmogum, yra ir kitu budu patenkinti.

Nors ka gali zinot po kazkiek laiko nukrypciau i sona :flowers:

Pagal savo prigimtį visos moterys yra angelai.

Tačiau kai joms aplaužo sparnus, tenka skraidyti ant šluotos..

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

bagyyra1.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Vuo čia nebloga tema... Šiaip manau kad kaip ir dauguma čia, galėčiau, nes jau mes moterys visaip kaip galim būt patenkinamos. Tik va nežinau kaip pats vyras jaustūsi, teikdamas malonumą, o jo, tokio kaip visiško finalo negaudamas...

taitikas.jpg

Juokis pro ašaras, nes gyvenimas per trumpas liūdėti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  multti parašė:
Vuo čia nebloga tema... Šiaip manau kad kaip ir dauguma čia, galėčiau, nes jau mes moterys visaip kaip galim būt patenkinamos. Tik va nežinau kaip pats vyras jaustūsi, teikdamas malonumą, o jo, tokio kaip visiško finalo negaudamas...

,,,,o tikros , stangrios šviežios dešrelės nepasiilgtumėt, ypač pajausti kaip maloniai ji finišuodama iššauna?... :rolleyes:

...priedai ir lieka priedais, prieš natur produktą.... :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na, ne dėl sekso jį pasirinkau, tai tikrai mylėčiau. O laimė, nemanau, kan nuo sekso priklauso :super:

Mes matome daiktus ne tokius, kokie jie yra iš tikrųjų, bet tokius, kokie jie atrodo mums.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  raske parašė:
Na, ne dėl sekso jį pasirinkau, tai tikrai mylėčiau. O laimė, nemanau, kan nuo sekso priklauso :flowers:

,,,gyvenimo žmogų renkamės iš meilės , tas tiesa....bet seksas viena iš sudedamųjų bendro gyvenimo daliu, vat ir dilema kurią gvildenam, kaip ten tas reikalas lovoj, ar ilgai užtektų alternatyvaus mylėjimosi pakaitalo.... :flowers:

... ŽMOGUS KURIS YRA ŠALIA LIEKA MYLIMAS IR GERBIAMAS...Jei žinoma ir jis suvokia blaiviai savo negalią, psichologiškai nemindydamas šalia esančios moters poreikių...

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Sakykit kaip norit, bet dauguma porų ir skiriasi vien dėl sekso. Gal sekso poreikio nesuderinamumo, gal jo nebuvimo, bet tai viena svarbiausių bendro vyro ir moters gyvenimo kartu priežastis. Tam mes žmonės ir sutverti.

Dovanėlėpagalba.gifcompliment.gifmylimas%20autorius.gifcompliment.gifsportas.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jei jis butu mano tas vienintelis- jo tikrai neissizadeciau vien del to ,kad jis tapo impotentu. Manau, kad dvieju zmoniu santykiuose svarbiausia yra meile,supratimas o ne seksas. Jei jis lyg tol man buvo geras,nuosirdus, rupestingas, supratingas, svelnus, demesingas(zodziu mano zmogus,idealus vyras), is kur simtas procentu,kad ji palikus sutiksiu kita toki arba bent panasu? Man svarbiausia yra dvasines vertybes. O budu patenkinti yra visokiausiu.

Vienintelis būdas atsikratyti pagundos - jai pasiduoti.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na nežinau. reiketu gerai pagalvoti, bet greičiausiai NE. Nebent labai ji mylečiau.

Man reiketu pilnaverčio.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Idomi temelė... Turbut nei viena negaletu.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jaunystėj sexas,gal ir yra pirmoj vietoj,bet bėgant metams,tas dalykas darosi vis mažiau aktualus,manau,jei yra tikras dvasinis ryšys,jei su tuo žmogum jauti stiprų emocinį ryšį,jei jis yra tikras draugas,išklausytojas,ar tiesiog ramstis tylint,man rodos galima gyvent su tokiu žmogumi.

Reiktų pažiūrėt kur kas giliau ir iš esmės į tai,nei į kažkokius kūniškus malonumus.

Dovanėlėgrom.gifzvaigzde.gifpagalba.gif

Nepatinku-tai tavo problema.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  Baisa parašė:
Jaunystėj sexas,gal ir yra pirmoj vietoj,bet bėgant metams,tas dalykas darosi vis mažiau aktualus,manau,jei yra tikras dvasinis ryšys,jei su tuo žmogum jauti stiprų emocinį ryšį,jei jis yra tikras draugas,išklausytojas,ar tiesiog ramstis tylint,man rodos galima gyvent su tokiu žmogumi.

Reiktų pažiūrėt kur kas giliau ir iš esmės į tai,nei į kažkokius kūniškus malonumus.

..yra kita puse, kai yra tarpusavio ryšys, šalia esantis žmogus neterorizuoja, nesiima aukos vaidmes, suprantama. Psichologinis šantažas aš negaliu - tu gali, labai slegiantsi...

...visgi kai atsiranda variantas " šuo ant šieno"....persiprašau, ko gero būti šalia būtų per sunku....

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.