Pereiti prie turinio
Svečias kicule

"Kei?iu ?mon?"

Rekomenduojami pranešimai

Svečias kicule

Na ar ziurejot siandien kas "Keiciu zmona"?

Prisijuokiau :laugh: :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

?iurejau.Jau pradedu tiketi, kad viskas ten sure?isuota.Kaip galima sveeiui kloti naudota patalyn?-nesuprantu niekaip.Aplamai a? irgi nesu labai tvarkinga, bet prie? toka avyka butinai apsitvarkyeiau.Ir ta a?arojanti juodaplauke vakar man baisiai atrode,lyg tai eia pasaulio pabaiga.Nesuprantu, kaip galima vie?ai ?liumbti del ka?kokio smulkmeno.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

adomu, o paskui bus rinkima sadomiausio, ar eia taip tik dviejo savaieio i?gyvenimai ?eimom ir jokio prizo...

-------

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

O prizai u? ka?Man atrodo, kad eia pats pasikeitimas yra did?iausia atrakcija.

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Greitai turi prasidet naujas TV3 projektas "Keieiu ?mona"

Ka manote apie ?i projekta? :)

paziuredavau karts nuo karto kai rodydavo, visai toks nieko :susigedes

taciau as tokiam realybes sou manau nenoreciau sudalyvaut... :schmoll:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule

Kaip supratau is reklamos greitai vel rodis "Keiciu zmona." ? :mirksiukas:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Jau rode 1 dali.Dalyvauja Liveta ir Petras Kazlauskai.Dainininkai.Man tai.. :swoon2[1]:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Svečias kicule
Jau rode 1 dali.Dalyvauja Liveta ir Petras Kazlauskai.Dainininkai.Man tai.. :swoon2[1]:

Nu geras, as tik reklama maciau.... :laugh: O cia pasirodo jau ir rodo :grin:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu paziurejau as ta sou su Kazlauskais,nu jau tokie zvaigzdes,kad griuk negyvas :mad: Bjauriausia buvo kai Kazlauskiene visus sustrojino dirbti,o pati vaiksto su arbatos puodeliu rankoj ir zavisi:kokia darbsti ir faina seima!man nekas :bee

Papildyta:

kas nematet ir norit paziuret 1 dali yra irasas www.tv.lt --->tv3 ----> keiciu zmona

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
nu paziurejau as ta sou su Kazlauskais,nu jau tokie zvaigzdes,kad griuk negyvas :mad: Bjauriausia buvo kai Kazlauskiene visus sustrojino dirbti,o pati vaiksto su arbatos puodeliu rankoj ir zavisi:kokia darbsti ir faina seima!man nekas :bee

Papildyta:

kas nematet ir norit paziuret 1 dali yra irasas    www.tv.lt --->tv3 ----> keiciu zmona

aga, jinai ten ta savo netikra vyra ir vaikus neblogai padirbet priverte :doh

man net juokas ime, varksas vyrukas tik pasiguost tuom kad ji zvaigzde ir tegalejo :doh

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

neziurejau dar nei anksciau..bet kad cia taip idomiai pasakojat..taj susidomejau jau ir pati..:) :bigsmile:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu jau savi?kio tai a? nepaleiseiau...tiesiog pati astumeiau i kitos rankas, o jei jam patiktu? na jau ne.... a? ir taip pavydi ir u?tenka del kitu prie?aseio man nervus gadint....

Protingiausias vyras tampa kvailiu, kai myli, tu??iausia mergina pamilusi tampa protinga.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.