Pereiti prie turinio
Bambyna

Kas geriau - turėti 4 žmonas kaip arabai, ar

Rekomenduojami pranešimai

pagal islamo tradicija, ten vyras gali tureti 4 zmonas. Ir visos laimingos, nes jas gina ir tradicija ir istatymas. Pas mus, gi, beveik kiekvienas vyras yra turejes meiluze be jokiu isipareigojimu. Kas geriau? :hm: Kokia jusu nuomone i tai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Manau, kad nei keturios zmonos, nei meiluze nera gerai, bet jei is dvieju blogybiu rinktis geresne, tai lai arabai turi tas keturias zmonas o lietuviai pirmiausia pasirupina savo zmonomis.

Dovanėlė

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na,pas islamo vyrus moteris bent jau zino,kad vyrui ji yra ne vienintele,o pas lietuvius vyrus moteris nezino.Na,buna,kad yla islenda is maiso...Tai islamo salyse saziningiau :hm:

Dovanėlė

flow9.gifVIP.gifcompliment.gifforumo%20simpatija.gif

dc8f64ae87af0d5791d67831dbe28799.gif

Gyvenimas trumpas- pažeidinėk taisykles- atleisk greitai- bučiuok lėtai- mylėk nuoširdžiai- juokis nesivaržydamas- ir niekada nesigailėk to, kas privertė tave nusišypsoti...

lilija2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

pagal islamo tradicija, ten vyras gali tureti 4 zmonas. Ir visos laimingos, nes jas gina ir tradicija ir istatmas.

ju zmonos neispindejusios kaip musiskes,musu viena taip kai ju keturios.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

laimingos jos ar ne, ne mums spr?sti, sakyeiau... juk ne?inai kas ?mogaus ?irdy..

o kaip tu supranti 'i?pindejima'?

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Man abu variantai nekokie , kodel tik apie vyrus galvojat :geda:

Geriausia tai a? ir 5 vyrai :laugh:

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

na cia tai jau kaip kam atrodo geriau.kitiem ,kad meiluze geriau,o kitiem kad 4 zmonos.bet man tai atrodo ,kad geriau meiluze,nes vistiek kaskada pabosta ir tokie santykei ir slepimas.o cia kai 4 zmonos tai mamau kaskaip keistai jautiesi ,kai zinai,kad ne tau vienai priklauso vyras.o kai meiluze tai bent nezinai

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Man abu variantai nekokie , kodel tik apie vyrus galvojat :blink:

Geriausia tai a? ir 5 vyrai  :laugh:

Va eia jau rimtesnes kalbos. Ir visai neblogos ai?ku u?tekto ir 4 vyro kam to penkio reikia? :laugh:

Visai galeto pas mus ateisinti toka dalyka. :grin: pirmi butume pasauly. :laugh: :pack2_thumbup[1]:

Dovanėlė

flow9.gif

36_2_29.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Va eia jau rimtesnes kalbos. Ir visai neblogos ai?ku u?tekto ir 4 vyro kam to penkio reikia?  :laugh:

Visai galeto pas mus ateisinti toka dalyka.  :hm:  pirmi butume pasauly. :laugh:  :pack2_thumbup[1]:

man idomu but pamatyt kuri moteris noretu matyt savo mylymaji su dar kokiom 4 moterim :hm:

tarkim as nenoreciau :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Na neviskas daroma kas galima.. nevisi jie ten po tas keturias ?monas gi turi, tik labai turtingi..

Dovanėlės

flow9.gifVIP.gifflow14.gifpagalba.gifpagalba%20moder.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
man idomu but pamatyt kuri moteris noretu matyt savo mylymaji su dar kokiom 4 moterim :hm:

tarkim as nenoreciau  :closedeyes:

Mes juk kalbejom apie motera su 4 vyrais :) Negi nenoretum :hm:

DovanėlėVIP.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

A? noriu tik dviejo ka?kodel,na per daug man keturio...eia norma ar nukrypimas?

Dovanėlės

flow9.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.