Pereiti prie turinio
Snapė

Priauginami/prailginami plaukai

Rekomenduojami pranešimai

Na jie yra naturalus ir kaip pirkau buvo labai svelnus ir lygus. kaip buvo man jie prisiuti, tai einant miegoti reikia susipinti i kasa, kad nakti vyras su alkune neprispaustu :flowers: . ir po tu pynimu ant rytojaus jie pasidaro garbanoti, o istiesint reikia tik su znyplem. dar rasoma, kad isplovus reikia pritepti daug balzamo, kad neluzinetu. galima juos dazyti, jeigu pakeitei savo plauku spalva, gali prisiderintu ir tuos tresus. as tai labai patenkinta. aisku kasdien vaikstant gal butu sunku susitvarkyti, bet sventems pasipuost, tai super :flowers:

line_vaikai1-669933.gif_beg_vaik6-slank.gif_beg2_vaik3-slank.gif_time_1111010400_time2_1214946000_text_Sūneliui_text2_Dukrytei.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

jei kas ieskote naturaliu sruogeliu priauginimui,arba prisegamu naturaliu plauku uz labai zema kaina,apsilankykite siame puslapyje www.groziovizija.lt

simona

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
  • Draudžiama platinti reklamą, nuorodas į kitus forumus.

Nuobaudos

Dalyviams, pažeidžiusiems taisykles, gali būti taikomos nuobaudos:

- Įspėjimai (įspėjimas gaunamas į a.ž.)
    - žinutės taisymas arba pašalinimas;
    -temos pašalinimas arba uždarymas;
    -žodinis įspėjimas, padarytas pataisytoje žinutėje
    -įrašymas į įvertinimą po dalyvio avataru. (banned)

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Na jie yra naturalus ir kaip pirkau buvo labai svelnus ir lygus. kaip buvo man jie prisiuti, tai einant miegoti reikia susipinti i kasa, kad nakti vyras su alkune neprispaustu :geda: . ir po tu pynimu ant rytojaus jie pasidaro garbanoti, o istiesint reikia tik su znyplem. dar rasoma, kad isplovus reikia pritepti daug balzamo, kad neluzinetu. galima juos dazyti, jeigu pakeitei savo plauku spalva, gali prisiderintu ir tuos tresus. as tai labai patenkinta. aisku kasdien vaikstant gal butu sunku susitvarkyti, bet sventems pasipuost, tai super :flowers:

as kazkada norejau priauginti palukucius, bet dabar man gerai tokie kokie yra :flowers:

oksana1.gifDovanėlėflow9.gifflow14.gifVIP.giflabas.gifpagalba.gifflow9.gifforumo%20simpatija.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Aš viena dieną noriu nutrumpinti plaukus, kita svarstaua apie plauku priauginimą :super:

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Aš viena dieną noriu nutrumpinti plaukus, kita svarstaua apie plauku priauginimą :D

Va va ir man tas pats :doh:

ana men issikarpiau lig peciu, kirpeja vis klause - ar tau negaila? Nes koki 20-30cm nukirpo :super:

o as - ne ne :)

Dabar aisku varvinu seile ziuredama i ilgakases :D

bet vistiek manau paaugs, bet apsistosiu ties trumpesniu plauku variantu :)

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš tai niekad nesvajojau, man geri toki koki yra :D

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
aš tai niekad nesvajojau, man geri toki koki yra :D

O kokie yra? Trumpi?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

nu už pečių, gal ir ilgi skaitos

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Esu prisiauginusi, jau ne pirma karta tai darau, plaukai mano ploni,tai man tai puiki iseitis. Prie kapsulyciu pripratau, netrukdo jos man, o ir plaukai naturaliai atrodo, jei nepasakau, tai ir niekas nepastebi, tik kai prisiauginius keleta kitos spalvos sruogu buvau, krito i akis, nes lyg kita plauko struktura buvo, o siaip liuks iseitis.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

egluona, kokiu budu priaugino? :victory:

:) karstuoji? Saltu? mikroziedeliai?

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.