Pereiti prie turinio
Snapė

Priauginami/prailginami plaukai

Rekomenduojami pranešimai

Esu prisiauginusi, jau ne pirma karta tai darau, plaukai mano ploni,tai man tai puiki iseitis. Prie kapsulyciu pripratau, netrukdo jos man, o ir plaukai naturaliai atrodo, jei nepasakau, tai ir niekas nepastebi, tik kai prisiauginius keleta kitos spalvos sruogu buvau, krito i akis, nes lyg kita plauko struktura buvo, o siaip liuks iseitis.

Egluona, rasai, kad plaukai tavo ploni-mano irgi, be to ir retas.Bijau, jei priauginsiu, tai kapsulės matysis...Ar aš klystu? :super:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
Dalintis kituose puslapiuose

Kleara, galima ir Hair talk panandyti.

Plauku juosteles yra klijojamos labai,labai plonos (plauku juostos) :super:

Be to paskui gali daryt iki 5 korekciju. (Gaunasi kad virs metu mazdaug turesi tas pacias srogas) :super:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

aš kuo daugiau paskaitau, tai tuo labiau suprantu, kad daug ko nežinau :super:

и не пойму, откуда и куда я двигаюсь, как много я теряю во времени, в дороге повторяя: ох, Боже мой, какая ерунда

Dovanėlėflow14.gifforumo%20simpatija.gifmenas.gif

veja2.gif

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Egluona, rasai, kad plaukai tavo ploni-mano irgi, be to ir retas.Bijau, jei priauginsiu, tai kapsulės matysis...Ar aš klystu? :flowers:

Plaukus priaugina ne ant visos galvos, o na apacioje - t.y. y nu nuo kaklo i virsu keliomis eilemis, taigi, kadangi krenta plaukai nuo virsaus tai tikrai nesimato. Jei suristi, ko gero matytusi, bet reikia pasakyti kirpejai, kaip dazniausiai nesioji, tada gal ir storesni sluoksni apacioje paliktu, kad kapsulytes uzsidengtu. Be to kapsulytes nestoros, jos tokios pat spalvos, kaip ir plaukai, taigi tikrai i akis nekrenta.

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą
egluona, kokiu budu priaugino? :wub1:

:wub1: karstuoji? Saltu? mikroziedeliai?

Priaugino karstuoju budu,su znyblytemis tokiomis. Jau esu kelis kartus juos nusiemus ir dedu naujus, siaip keista, bet nepasatebejau, kad mano plaukus sios proceduros butu pazeidusios. Maziau tuos plaukus minkau, ir jie yra sveikesni. O naturalius savo plonycius, tai plaudavau, fenuodavau, purksdavau, veldavau ir dar labiau tuo alindavau :flowers:

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Svarbiausiai kad esi patenkinta rezultatu :flowers:

DovanėlėVIP.gifmylimas%20autorius.gifzvaigzde.gifflow14.gif

Skaitome forumo taisyklės

Galima pamilti žmogaus sielą nepažinus jo kūno - Ir paskui išeiti iš proto, palietus mylimos sielos kūną

Dalintis šiuo pranešimu

Nuoroda į pranešimą

Susikurkite paskyrą arba prisijunkite, jei norite komentuoti

Komentuoti gali tik registruoti nariai

Susikurkite paskyrą

Prisijunkite prie mūsų bendruomenės.

Užsiregistruoti

Prisijungti

Turite paskyrą? Prisijunkite.

Prisijunkite dabar

• Sukurti naują...

Svarbi informacija

Informuojame, kad šiame puslapyje naudojami slapukai (angl. cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Savo duotą sutikimą bet kada galėsite atšaukti pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus ir ištrindami įrašytus slapukus. Susipažinkite su Privatumo politika.